LoLiK Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 čaw lidi chtěl jsem dát do(psp) Tony Hawks Underground 2 Remix dal jsem ho tam tak jsem chtěl dát můj save z pc Tony Hawks Underground 2 ale nejde to prosím jde to nějak ?? :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 jako save z PC VERZE hry THU 2 ? to nepude , PC a PSP je prece neco uplne jinyho ... pokud mluvis o ZALOHOVANYM saveu z predchozi napr. pametovky tak to mozna nejde jelikoz mas jinou verzi hry , nebo to mas ve spatny slozce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoLiK Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 nn s pc no jasný no ale jsou uplně stejný tak jsem myslel že to pujde no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 lol ty jsi magor (nic ve zlém :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LoLiK
čaw lidi chtěl jsem dát do(psp) Tony Hawks Underground 2 Remix
dal jsem ho tam tak jsem chtěl dát můj save z pc Tony Hawks Underground 2
ale nejde to prosím jde to nějak ?? :'(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts