kefi Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Čau lidi mam problém s ps3 když tam dám hru např. call of duty world at war tak mi ps3 načíta třeba 10 min hru ale když tam dám gran turismo 5 tak mi to načte hned.nemel jste nekdo takovej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 cus = poskrabany disk = ohmatanej (mastnej ,otisky a ruzny humusy..atd..) a taky tu je moznost ze te odchazi laser.. a uz necte tak dobre.. a veme jen urcitej kus dobre.. dela to u vice disku ? nebo ted konkretne ten call of d.. a zbytek beha no problema ? nemam ps3 ale tuto sou tak nejak nejpravdepodobnejsi priznaky toho co popisujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 asi tak, chtelo by to vyzkouset jestli to delaj i jiny nez ta jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kefi Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 dela to i u více her mam například colim mc rea dirt a ten se skoro ani nenačte a fifa taky trva hrozne dlouho a poškrabanej disk neni to jsem se díval a mastnej už vubec ne :cry: ja nevim co s tim ale pak když už to tu hru načte tak to beha všechno jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 tak to bych rek ze zacina stagnovat laser. Co sem cet tak to zacina prave takhle, neco to veme neco ne a pak uz vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PaccO Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Ja jen potvrdim ze tohle to dela od dob ps1 je to porad dokola pomalicku ti odchazi jedno BD(DVD,CD) po druhym a pak si nepustis nic.Pokud mas zaruku reklamace pokud ne...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kefi
Čau lidi mam problém s ps3 když tam dám hru např. call of duty world at war tak mi ps3 načíta třeba 10 min hru ale když tam dám gran turismo 5 tak mi to načte hned.nemel jste nekdo takovej problém
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.