KuKu Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Ahoj kamarádi, zajímal by mě váš názor na tenhle netbook. http://www.alza.cz/dell-inspiron-mini-10-bily-d126328.htm Potřebuju ho hlavně na zápisky na SŠ.. Libí se mi designově, což je pro mně důležitý. Také jsem viděl, že se prodávaj ve dvou různých rozlišeních. Tato verze co chci já má 1024x576, další co maj má 1366x768, ale je o nějaké dva tisíce dražší.. Cena je také důležitá, Ježíšek musí nakoupit hodně dárků.. :D Taky jsem si všiml, že mají netbook Dell Inspiron 1010 Mini, jen nemůžu oproti tomuto (1011 Mini) nějak najít rozdíl.. Pomozte mi prosím! BTW, jaký OS by jste mi doporučili? Vyplatí se přeinstalovávat ty XPčka co už má na 7??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 ntb je v poho :D a hod si tam 7cky :D ja mam na stolaku xp na tom jsou bezvadny ale osobne bych si dal pac asi taky budu mit minintb tak na stolaka xp a minintb 7cky :Dbo visty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KuKu Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Hm, díky a jaká verze sedmiček je pro takovejhle stroj nejlepší?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Hm, díky a jaká verze sedmiček je pro takovejhle stroj nejlepší?? windows 7 home premium 32 bit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.