Zbora Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Cus mam 8 Gb memory stick No fake,vzdycky vse bylo v poradku ale ted kdyz stahnu hru a chci to nakopat do psp kopiruje se to i 120 minut,1 GB !! Nevite cim to muze bejt pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 maly takt na procesoru nastaveny v psp za predpokladu ze kopirujes do psp na kartu pres USB kabel... proto to zapisu je pomalu zmackni select az budes v menu psp a na clock XMB si nastav 333/166 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zbora Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 jojo ale dela mi to i pres mobil,na k750i ,,protoze mi nekdy psp pripojit k pc nejde,blbnou mi usb.. nevis co tedy na mobilu s tim ?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 na mobilu je to tim (pokud tam mas 8GB) ze to mobil nestiha... neni staveny na takovou velikost karet a kdyz uz to nejak sezvika (16GB nebere - mel sem ho a zkousel to), tak to jede jak podelane pokud mas v PC ctecku karet, tak kopiruj pres ni. Pojede to kotel rychlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zbora Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 ahaa,dik moc:) toe bude tim,ctecku prave nemam,a uz kopiruju 2hodiny hru .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mironfs Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 A nemáš kábel v inej zdierke ako zvyčajne? Možno to maš v USB 1.0 a niekedy v 2.0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zbora
Cus mam 8 Gb memory stick No fake,vzdycky vse bylo v poradku ale ted kdyz stahnu hru a chci to nakopat do psp kopiruje se to i 120 minut,1 GB !! Nevite cim to muze bejt pls?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts