ostravak Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2009 Zdravím chtěl jsem se zeptat ohledně flashe přes notebook , nemám volny sata port , jen ten na ktery je připojeny hard disk , ale i kdybych chtěl připojit xko k notasu tak mi nesedi sata kabel je prostě opačný.Budu vděčný za každou radu. Citovat
0 p.a.c.o Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2009 Zdravím chtěl jsem se zeptat ohledně flashe přes notebook , nemám volny sata port , jen ten na ktery je připojeny hard disk , ale i kdybych chtěl připojit xko k notasu tak mi nesedi sata kabel je prostě opačný.Budu vděčný za každou radu. Pokud budes delat falsh pres iprep, disk vubec nepotrebujes a co myslis tim, ze je kabel opacny. Sata je sata a musi to na sebe sedet... Citovat
0 ostravak Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2009 jo na ten iprep jsem se koukal , bude to má volba flashe , ale prostě kablik sata co mám jde nasadit na hard disk z ntb a ne do sata řadiče ntb Citovat
0 Netron Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2009 to je naky divny sata je proste sata a u ni se neresi samec/samice oba konce jsou stejny co ja vim xD Citovat
0 ostravak Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2009 http://www.zbozi.cz/p277784-vipower-delock-navilock-mapy-----kabel-esata-pro-zadni-vystup-z-case-0528i/?q=sata%20kabel&sId=5QvVrwDfwg5_lzTWReJV&r=tab A tohle ? Citovat
0 ostravak Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2009 Tohle je obrázek mojeho sata řadiče v ntb , potřebuji pomoct s výběrem kablíku pro flash mého xka. Citovat
0 ostravak Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2009 Prosím o REFRESH Citovat
0 p.a.c.o Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2009 No tak pokud tam mas esatu, tak to ti sedet nemuze, ale pochybuju, ze by disk byl normal sata a radic esata, btw nejak ten disk musis mit pripojenej ne ?? tak jenom vemes ten z disku a napojis na to tu mechaniku z xka, ten v tom radici muzes nechat. Citovat
0 ostravak Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2009 No ten disk je normal sata jde připojit k sata kabelu protože ma stejny konec jako sata řadič .tzn , že připojim maximalně hdd k mechanice xka a tim končim :-D Citovat
0 huhla Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2009 No ten disk je normal sata jde připojit k sata kabelu protože ma stejny konec jako sata řadič .tzn , že připojim maximalně hdd k mechanice xka a tim končim :-D Tak co teda řešíš? Proč nevezmež kabel SATA co je v Boxu a nezapojíš ho do SATA portu v PC (toho menšího), pochopitelně musíš v boxu nechat napájení mechaniky. Citovat
0 ostravak Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2009 Aha , to mi nedošlo :-D , a ta liteonka jde v pohodě přes iprep a ten ofw ještě nikdo neošefoval , že ? Citovat
Otázka
ostravak
Zdravím chtěl jsem se zeptat ohledně flashe přes notebook , nemám volny sata port , jen ten na ktery je připojeny hard disk , ale i kdybych chtěl připojit xko k notasu tak mi nesedi sata kabel je prostě opačný.Budu vděčný za každou radu.
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.