ostravak Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Zdravím chtěl jsem se zeptat ohledně flashe přes notebook , nemám volny sata port , jen ten na ktery je připojeny hard disk , ale i kdybych chtěl připojit xko k notasu tak mi nesedi sata kabel je prostě opačný.Budu vděčný za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Zdravím chtěl jsem se zeptat ohledně flashe přes notebook , nemám volny sata port , jen ten na ktery je připojeny hard disk , ale i kdybych chtěl připojit xko k notasu tak mi nesedi sata kabel je prostě opačný.Budu vděčný za každou radu. Pokud budes delat falsh pres iprep, disk vubec nepotrebujes a co myslis tim, ze je kabel opacny. Sata je sata a musi to na sebe sedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ostravak Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 jo na ten iprep jsem se koukal , bude to má volba flashe , ale prostě kablik sata co mám jde nasadit na hard disk z ntb a ne do sata řadiče ntb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netron Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 to je naky divny sata je proste sata a u ni se neresi samec/samice oba konce jsou stejny co ja vim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ostravak Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 http://www.zbozi.cz/p277784-vipower-delock-navilock-mapy-----kabel-esata-pro-zadni-vystup-z-case-0528i/?q=sata%20kabel&sId=5QvVrwDfwg5_lzTWReJV&r=tab A tohle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ostravak Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Tohle je obrázek mojeho sata řadiče v ntb , potřebuji pomoct s výběrem kablíku pro flash mého xka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ostravak Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Prosím o REFRESH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 No tak pokud tam mas esatu, tak to ti sedet nemuze, ale pochybuju, ze by disk byl normal sata a radic esata, btw nejak ten disk musis mit pripojenej ne ?? tak jenom vemes ten z disku a napojis na to tu mechaniku z xka, ten v tom radici muzes nechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ostravak Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 No ten disk je normal sata jde připojit k sata kabelu protože ma stejny konec jako sata řadič .tzn , že připojim maximalně hdd k mechanice xka a tim končim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 No ten disk je normal sata jde připojit k sata kabelu protože ma stejny konec jako sata řadič .tzn , že připojim maximalně hdd k mechanice xka a tim končim :-D Tak co teda řešíš? Proč nevezmež kabel SATA co je v Boxu a nezapojíš ho do SATA portu v PC (toho menšího), pochopitelně musíš v boxu nechat napájení mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ostravak Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Aha , to mi nedošlo :-D , a ta liteonka jde v pohodě přes iprep a ten ofw ještě nikdo neošefoval , že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ostravak
Zdravím chtěl jsem se zeptat ohledně flashe přes notebook , nemám volny sata port , jen ten na ktery je připojeny hard disk , ale i kdybych chtěl připojit xko k notasu tak mi nesedi sata kabel je prostě opačný.Budu vděčný za každou radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.