marekgengel111 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Mám problém s mím Iphonem 3g(nemá jailbreak) nejde mi spustit ani jedna aplkice a hra. Nevíte někdo co s tím ????? Díky za help thanks vás nemine:cheesygrin: please helpnete kdo vi je to nutne dam i crdts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 zavada Firmwaru, jedine preinstalovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Byl bych rad za vice informaci :D Kde ti to hlasi ze ti to nepusti? iTunes to nemuze nainstalovat nebo ti samotnej iPhone hodi error? iPhone si v klidu jailbreakni, nejaka blbost jako ze ti pada zaruka atd muzes hodit za hlavu... staci udelat restore s orig. FW a dat to na reklamaci. iPhone s jailbreakem je 2x vic pouzitelnej nez bez :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Hoď si tam FW 3.1.2 přes iTunes a přes Blackra1n udělej JB, neno pokud JB nechceš, stačí jen zvýšit FW .. Pokud ho tam teda už nemáš xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 dík všem jumpnu tam ten orig FW a ještě nevíte jestli nabíjí usb kabel iphone??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 jestli je pripojeny k USB na PC tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgengel111
Mám problém s mím Iphonem 3g(nemá jailbreak) nejde mi spustit ani jedna aplkice a hra. Nevíte někdo co s tím ????? Díky za help thanks vás nemine:cheesygrin:
please helpnete kdo vi je to nutne dam i crdts
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts