F789GH Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Ahoj, udelal jsem si stranky www.komentovaneudalosti.cz Stranky jsou tprve v rozjezdu a je tam napsano nekolik clanku aby mi je vyhledavace zaindexovali. Stranky jsou ted v testovacim provozu a dale se budou zlepsovat,hlavne sablona,pokud nejakou najdu. Jde o to ze kdokoliv muze na tento web napsat svuj clanek (uvahu,"komentar" nebo i nejakou zajimavou zpravu(nesmi to byt bulvar)) a pak ho dat na web. Co se musi plnit : Clanek musi mit nejakou uroven a to do "urcite" miry kvalitni!1. Clanek musi byt minimalne 100 slov. tema muze byt jakekoliv ,namatkou PC hry ,politika ,Vanoce anebo jen uvahy. [*]Prispevovatel musi napsat minimalne 1-2 clanky do mesice,neni ale problem se nejak dohodnout:idea: [*]Vsechny clanky se nejdrive meli zkunzultovat na tema.(aby nedochazelo k nevodnym tematum napr. Panu Paroubkovi se narodilo dite;tento politik musi mit zakaz mit deti) [*]Mel by mit chut psat.Bajecne pro pisalky,co chteji filtrovat sve nazory. Za to dostane takovy redaktor : Reklamni prosor pro svoji reklamu(ale zaroven nesmi byt web preplnen reklamou). Ted me nic nenapada , ale pokud to bude v rozumny mire ,pokusim se splnit vse. :!:Info ke strance:!: 50 AUV 350 Pageviews Na strance je nasazena reklama od googlu a Directa. Jak teda ted postupovat : Tak teda projevite zajem o psani clanku na ruzna temata. Napisete mi a ja vam poslu odkaz na registraci,posleze se spojime,dohodneme se a muzete hned zacit psat. Dekuji POZOR: Vzadnem pripade nebudu clanky cenzorovat,ale gramaticka je potrebna:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 stranka nenalezena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 stranka nenalezena Má za cz tečku, tak si jí smaž ... Jinak tobě, F789GB, bych doporučoval zapracovat po gramatické stránce. To "O mě" je celkem hodně veliká chyba a jestli chceš, aby tvoje stránka měla nějakou úroveň (jakože ti to přeji;) ), tak by sis na takovéto věci měl dávat víc pozor. O mně - o tobě. Neber si to nějak zle, jenom jsem chtěl poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 na pravopisu bys mel opravdu trochu zapracovat, mas tam dost chyb, necte se to moc hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 diky,za poznamky. Stale nekoho hledam,prihlaste se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.