Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

udelal jsem si stranky www.komentovaneudalosti.cz

Stranky jsou tprve v rozjezdu a je tam napsano nekolik clanku aby mi je vyhledavace zaindexovali.

Stranky jsou ted v testovacim provozu a dale se budou zlepsovat,hlavne sablona,pokud nejakou najdu.

Jde o to ze kdokoliv muze na tento web napsat svuj clanek (uvahu,"komentar" nebo i nejakou zajimavou zpravu(nesmi to byt bulvar)) a pak ho dat na web.

Co se musi plnit :

1. Clanek musi mit nejakou uroven a to do "urcite" miry kvalitni!

1. 1. Clanek musi byt minimalne 100 slov.
    2. tema muze byt jakekoliv ,namatkou PC hry ,politika ,Vanoce anebo jen uvahy.

[*]Prispevovatel musi napsat minimalne 1-2 clanky do mesice,neni ale problem se nejak dohodnout:idea:

[*]Vsechny clanky se nejdrive meli zkunzultovat na tema.(aby nedochazelo k nevodnym tematum napr. Panu Paroubkovi se narodilo dite;tento politik musi mit zakaz mit deti)

[*]Mel by mit chut psat.Bajecne pro pisalky,co chteji filtrovat sve nazory.

Za to dostane takovy redaktor :

• Reklamni prosor pro svoji reklamu(ale zaroven nesmi byt web preplnen reklamou).

Ted me nic nenapada , ale pokud to bude v rozumny mire ,pokusim se splnit vse.

:!:Info ke strance:!:

• 50 AUV
  • 350 Pageviews
  • Na strance je nasazena reklama od googlu a Directa.

Jak teda ted postupovat :

1. Tak teda projevite zajem o psani clanku na ruzna temata.
  2. Napisete mi a ja vam poslu odkaz na registraci,posleze se spojime,dohodneme se a muzete hned zacit psat.

Dekuji

POZOR: Vzadnem pripade nebudu clanky cenzorovat,ale gramaticka je potrebna:roll:

Odesláno
stranka nenalezena

Má za cz tečku, tak si jí smaž ...

Jinak tobě, F789GB, bych doporučoval zapracovat po gramatické stránce. To "O mě" je celkem hodně veliká chyba a jestli chceš, aby tvoje stránka měla nějakou úroveň (jakože ti to přeji;) ), tak by sis na takovéto věci měl dávat víc pozor. O mně - o tobě. Neber si to nějak zle, jenom jsem chtěl poradit.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu