Salazar Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Ahoj , stáhnul jsem si Crackdown a četl jsem že to nejde instalovat na HDD ale že prej se ta chyba spravila .... ale mě to píše že instalace u této hry není podporována . Co s tim ? a vážně z mechaniky to hrát nebudu ten zvuk je vážně otřesnej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 tato hra nejde na hardisk:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Už jde :P Čím ho tu krmíte :dozey: http://konzolista.cz/novinky/crackdown-uz-lze-nainstalovat_3347.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar
Ahoj , stáhnul jsem si Crackdown a četl jsem že to nejde instalovat na HDD ale že prej se ta chyba spravila .... ale mě to píše že instalace u této hry není podporována . Co s tim ? a vážně z mechaniky to hrát nebudu ten zvuk je vážně otřesnej ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.