Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tomb Rider - mise Carbonek


8ndra

Recommended Posts

Ahoj, tušim, že podle fialovyho obrázku tušíte, že potřebuju pomoct.

Sem na konci mise Carbonek, je tam takova ta priserka, ktery na koncich vzdycky sou, zataham 4 packy, pak mi to napise at spojim nakej obvot, nebo tak neco, takže si vlezu za to magneticky delo, a trefim tim 4 koule, okolo kterej sou jakysi blesky. Ale tam koncim, protoze mi to je cely k prdu, protoze do ty přišerky pořád šiju, už jenom z devitky, protože u samopalu došly naboje, ale ta věc je pořád fit jak rybyčka. Už to nemužu asi 4tej večer překonat, tudíž, kdyby si někdo pamatoval jak na to, budu velice velice rád ;-).

Díky, 8ndra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No než spojíš ten obvod tak se podivej nad křeslo kde sediš a nad ním maš meč.Než spojíš obvod je meč v takovej ochranej atmosféře a nevindáš ho.Když spojíš obvod musiš slézt z křesla a ne ten meč hodit ten hák co háže(lano nebo co to je)kterym ho přitahneš a jak se dostane meč k tobě máš vyhráno.Ještě jedna malá připomínka ten meč musíš trefit hákem než se obvod rozpojí takže nemaš nato trefování moc času. :D 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Heeeeeej, jdu spat, at na to trefovani mam vic casu, abych se s tim ve skole nemusel nervovat. Parkrat sem to zkousel, ale protoze to neslo, tak sem na to prdel. Ted se mi to bude zkozset lip, diky moc a dobrou noc :bash:

Mě se to povedlo trefit na poprve.Ztrávil jsem nad tim taky dost času než jsem přišel nato co mám dělat.Hlavně nad tou poslední potvorou ta mi dala zabrat.Ať se ti to trefování daří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu