Lovefist_88 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Zdravím, chci se zeptat, zda někdo ví, jestli se do COD:4 Modern Warfare po připojení k síti stáhnou vibrace? V době, když jsem pařil tuhle 2 roky starou hru, tak jsem neměl ještě net. A kromě MW2 bych si rád zahrál znovu první díl a hezky po netu. Je to sice prkotina, ale pro mě jsou vibrace v FPS hodně podstatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 V CoD4 vibrace přidány nebyly ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 V CoD4 vibrace přidány nebyly ... Tak to je naprd. Dali je do skoro každý hovadiny a do takový pecky je nedaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.