Sim3to Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Pri hrani online ikdyz nasbiram treba 50.000 xp tak mi nakonci hry napise 0 XP.. nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 new level :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 new level :) jak to myslis new level??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 je to podobni jako wow a call of duty 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 je to podobni jako wow a call of duty 4 :)opravdu je to na levly ?? Tak to by byl mazec.... tak tu hru chci !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Jak jako na levely? Vysvetlete to nekdo nejak komplexne i pro nas zaostalce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 sakra OT jako svine.... muze mi uz nekdo rict proc mi to nakonci hry vsude pise 0 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 dostal jsi asi novi level to znamena treba lepsi zbran lepsi vyzbroj a tak dale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 dostal jsi asi novi level to znamena treba lepsi zbran lepsi vyzbroj a tak dale stejne to nechapu, proc kdyz hraju online a v pravo mi to pise kolem 50 tisic XP tak nakonci je to 0,0,0,0. Chapu ze bych neco dostal ale aspon nejakej zbytek by se pricist mel ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 pokud mas novej level tak zacinas vzdi od 0 ale konecni xp jse ti zvyfuje takze misto 50 tis xp musis mit 55 tis xp (podobni hry treba call of duty4 a wow) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.