toluxik Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 kamos mi pucil xko a chtel sem si pustit pres sdileni divx film a ukazalo to ze to nema kodek a jelikoz je xko banned tak se nedostanu na livko pro update mam hdd a vim jak ho pripojit k pc jenom potrebuju link na ten update divx uz sem tady na foru hledal a nic sem nenasel pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 no uz sem to vyresil ze stary zalohy hdd sem divxovej kodek vytahnul pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 to se da normalne pres live updatovat ofiko aby ti sel divx? tam jsem to pochopil z tvy otazky,,,i kdyz uz mas vyreseno, tak pls odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavima Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 jo, pokud ti jde LIVE, tak se kodek stahne sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 a jakej mas kernel ?(NXE) ?? me to na 7xxx nejede.. ten kodeck.. pokud mas co funguje na 7xxxx prosim o upload a cestu kam jej nakopat thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w1z1 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Taky se přidávám s žádostí. Snad se mi ho na HDD povede dostat, protože když jsem xkovej HDD připojil k PC tak při pokusu tam něco nahrát totálně zatuhnul celej kompl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Taky se pripojuji s zadosti o pomoc. Ban sice nemam, ale mam z nej respekt. Nemam ani live ucet. Jak ne to. Hdd mam.nahod navod, postup a pripadne i soubory. Dekuji. Nejen za me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 takze na hdd sem to nakopcil ale ukazalo to nejakou chybu (v xku) ze je nejakej problem zase s prehravanim tak sem se na to vybod a k vanocum budu mit nove nonbanned Xbox 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Taky se pripojuji s zadosti o pomoc. Ban sice nemam, ale mam z nej respekt. Nemam ani live ucet. Jak ne to. Hdd mam.nahod navod, postup a pripadne i soubory. Dekuji. Nejen za me rada jestli nemas livko tak ban snad nedostanes kdys se konektnes proste dej flasku s dvx filmem do xka zapoj ethernet a rychle di do videa a stahni update potrebny ale vyndej si palenku z mechaniky aby to nic nezjistilo a projistotu se i odhlas pri tom updatovani a snad to vyde ale ovsem jestli dostanes ban tak mne z toho nevin pls nerucim za to ze timhle zpusobem nemuzes dostat ban nemam odskouseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 takze na hdd sem to nakopcil ale ukazalo to nejakou chybu (v xku) ze je nejakej problem zase s prehravanim tak sem se na to vybod a k vanocum budu mit nove nonbanned Xbox 360 Alebo DVD prehravac s USB, a DivX pofici ako nikdy predtym :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 No že by se mi do toho nějak dvakrát chtělo. To se říct nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.