zluda Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 pls potrebuju pomoct se stahnutim packu k wipeoutu-hlasi mi ze nemam dost mista na karte nebo neni pripojeny psp- to samozrejme pripojeny je a volnyho mista mam asi 400MB. Neni potreba mit na karte nejakej special adresar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 a to to mas jako stazeny uz v complu nebo ti to nejde ani stahnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zluda Odesláno Květen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 a to to mas jako stazeny uz v complu nebo ti to nejde ani stahnout? nejde mi to ani stahnout, hlasi to o tom miste na karte atd..:cry: kazdopadne nasel sem je tady na foru uz uploadnuty,takze je muzu stahnout odsud,ale nevi kam je nakopirovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 davej ale bacha jaky packy stahnes jsou rozdilny podle toho jestli mas americkou,nebo evropskou verzi hry packy potom nakopirujes do psp/savedata EDIT: sorry ze jsem neodpovedel na pm...proste jsem si ji nevsiml...jo a dej pak vedet jestli se to povedlo,nebo jak to vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zluda Odesláno Květen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 davej ale bacha jaky packy stahnes jsou rozdilny podle toho jestli mas americkou,nebo evropskou verzi hrypacky potom nakopirujes do psp/savedata EDIT: sorry ze jsem neodpovedel na pm...proste jsem si ji nevsiml...jo a dej pak vedet jestli se to povedlo,nebo jak to vypada jj v poho,diky, mam US verzi,tady sem nasel pro US jenom classic pack 1 a 2 dalsi nemuzu najit,kazdopadne na karte se mi zobrazujou oba,ale primo ve hre jenom CP 2,tak uz fakt nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 zkus to jeste tady http://pspupdates.qj.net/index.php?pg=64&q=wipeout nejaky ty packy by tam snad meli byt ke stahnuti edit: byli tady vsechny us packy,ale to tema je nejspis smazan,protoze uz jsem ho tady nikde nenasel...mozna pokud se najde nekdo kdo se ucastnil souteze ve wipeoutu mohl by ti to upnout...ja mam bohuzel jenom eu packy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zluda Odesláno Květen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 zkus to jeste tadyhttp://pspupdates.qj.net/index.php?pg=64&q=wipeout nejaky ty packy by tam snad meli byt ke stahnuti edit: byli tady vsechny us packy,ale to tema je nejspis smazan,protoze uz jsem ho tady nikde nenasel...mozna pokud se najde nekdo kdo se ucastnil souteze ve wipeoutu mohl by ti to upnout...ja mam bohuzel jenom eu packy super je tam vse,jenom classic 3 a gamma 1 nefungujou odkazy,no nic du hledat dal:thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zluda
pls potrebuju pomoct se stahnutim packu k wipeoutu-hlasi mi ze nemam dost mista na karte nebo neni pripojeny psp- to samozrejme pripojeny je a volnyho mista mam asi 400MB. Neni potreba mit na karte nejakej special adresar?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts