fox171 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Hoši jak mám vypalit mp3 na dvd abych ji mohl nakopírovat na HDD ? Pořád se mi to nedaří. Píše mi to že SAVED PLAYLIST CAN ONLY CONTAIN SONGS FROM THE HARD DRIVE. Díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 musiš je vypálit na CD jako audio disk (ted nevim jestly by to nešlo i jako audio DVD ale o tom sem nikdy neslyšel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Aha jo už vím kde je chyba já to pořád pálím na DVD a proto to nejde. Prosím LOCK :cross: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Hoši jak mám vypalit mp3 na dvd abych ji mohl nakopírovat na HDD ? Pořád se mi to nedaří. Píše mi to že SAVED PLAYLIST CAN ONLY CONTAIN SONGS FROM THE HARD DRIVE. Díky za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.