^ToMmY^ Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Topic kde si můžeme navzájem radit co a jak vyřešit ale i pochlubit co jsme vyhrali a dostali. Odkazy které by se vám mohli hodit : www.blog.lockerz.com - Officiální lockerz blog http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/pages/LOCKERZ/80976158596?ref=ts - Lockerz na facebooku Žádné příspěvky typu "Kdy je redeem pro všechny" Zákaz verbování pozvánek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 lockerz je tu zakazany!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 myslim ze jeden topic by tu mohl bejt kde se nikdo nebude zamerovat na pozvanky a tak..kupa lidi tu stejne vytvori nove temata na tohle...tohle by mohlo byt ciste orientacni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 myslim že jednotnej topic by se tu hodil a neni tu zakázaný...je zakázaný tvoření topiců za účelem rozeslání poznámek...tady to chápu jako volnou diskuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 myslim že jednotnej topic by se tu hodil a neni tu zakázaný...je zakázaný tvoření topiců za účelem rozeslání poznámek...tady to chápu jako volnou diskuzi ok tk to je v poradku omlouvam se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 hele nevíte proč když mám rozeslaný pozvánky proč mi žádný body nepřibývají a zoopovíédám otázky a nic.... prý je to náký bug máte s tim zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 hele nevíte proč když mám rozeslaný pozvánky proč mi žádný body nepřibývají a zoopovíédám otázky a nic.... prý je to náký bug máte s tim zkušenosti ? Zkus vymazat cookies :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Jojo je to bug,napiš jim mail ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 hele nevíte proč když mám rozeslaný pozvánky proč mi žádný body nepřibývají a zoopovíédám otázky a nic.... prý je to náký bug máte s tim zkušenosti ? Zkusit smazat cookies a cache výborně to umí program ccleaner Bohužel mám takovou zkušenost že kamarádům už ty body i přes bug nepřičetli. Případně hoď mail v angličtine na help@lockerz.com většinou odpovídají do dvou dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 zdarec nevite kdy budou mit zbozi ?? resp. kdy si budu moct neco obednat ? Edit : sorry ted si uvedomuju ze to je ten REDEEM a to je tu zakazany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Pár informací co by vám mohli pomoct : Redeem pro všechny tenhle měsíc nebude vyvijí nový systém a to posune redeem pro všechny na začátek prosince. zdarec nevite kdy budou mit zbozi ?? resp. kdy si budu moct neco obednat ?Edit : sorry ted si uvedomuju ze to je ten REDEEM a to je tu zakazany... Tvoje inteligentni otazka me ted pobavila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 zdarec nevite kdy budou mit zbozi ?? resp. kdy si budu moct neco obednat ? Žádné příspěvky typu "Kdy je redeem pro všechny" Sleduj jejich FB .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Ahoj. když už je tu tento topic. Mohu se tedy zeptat , proč je u všeho - More soon ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 protože je všechno vyprodaný :dozey: a bude to tam až to zas doplněj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1212 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 možná se v brzké době dovýme jestli opravdu posílají ceny povedlo se mi objednat New iPod Touch 64GB a PSP (to za 900PTZ) + 2gb flešku (hamburgr)ale pošlou mi tu cenu co sjem si objednal jako první (iPod), teď už jen čekám na to až to zkontrolují protže tam měli nějakou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 nevíte proč nejde odpovědět na otázky?ani mi to nepřičítá body za to že tam přijdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 tak ja jsem si pri reedemu koupil termosku za 325 ptz. jste lid hrozne blahoví ze na vas vyjde psp nebo ipod.. uz mi i dosel email ze ji expedujou :) jinak pro vsechyn co chcou konzole pozor ty jsou pouze NTSC!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ???co to je NTSC?a jak expedujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 a co to je Reedem ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 muzeme take udelat zebricek kdo kolik ma PTZ a co uz dostal...nebo take kolik uz prijal pratel atd.... ja mam 66 PTZ 7 přátel... učet mám 8 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 kamos me zaregistroval na lockerz a moc mu neverim jak se podivam jaka adresa tam je? kterou tam dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 kdyz se prihlasis das settings tak tam ji najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 jj to uz sem zjistil hele ale ja sem se tam juknul a nic tam nebylo tak si to vse vypsal krom State co to je ? co tam ma byt napriklad napsany!! porad a dam ti thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Co to je reedem prosim ? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 neco jako koutek kde zplatis ptz ,volny preklad je zplatit, vyplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.