Sike Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2010 Hmmm, takze proste tam muzes napsat blbosti a body dostanes, znamena za zatech 100 dni bych mel byt schopen si koupit zadarmo XBOX :D ??? jj posly mi PM .) Citovat
Zekeasakura Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2010 jj mozes tam pisat uplne blbosti. Jedina tazka vec je ziskanie tej ceny. Oni tie ceny vypustia len raz za mesiac a vtedy sa to vyprazdni doslova za par minut. A datum toho naskladnenia nie je nikdy dlho dopredu ohlaseny. Preto treba sledovat ich facebook. Citovat
Sike Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2010 Uz dva dny mi nejede lockerz web pise mito ze nanecem pracuji :/ Nebite co to je? Citovat
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2010 Mne funguje aj fungoval. Chodis na dobru adresu ? ( http://www.lockerz.com/ ) Citovat
James XR Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 Chtěl bych se zeptat, na youtube jsem viděl mnoho hacků lockerz, je tomu jinak, než že všechny vedou jen k sazání účtu nebo jsou nefuknční? :cheesygrin: Citovat
Zekeasakura Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2010 Nefunguju. Neexistuje ziadny hack. Vsetko su to normalne invite. Citovat
CHheVvy Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 sakra kdy to bude už konečně pořádně fungovat psali že už budou doplněny věci a nic :( Citovat
Pavel_Zvikl Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Jakto ze kdyz chci nekoho dat do Friendu.Dam email@seznam.cz do druhe kolonky napisu nakou blbost dam invite a zobrazi se:One or more of the emails you tried to send to are already Lockerz members, please remove those emails from your list and try again.Co delam spatne? Citovat
oZZe Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 1) zveš někoho, koho už někdo pozval 2) zablokovali seznam.cz Citovat
Vychos Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 1) zveš někoho, koho už někdo pozval2) zablokovali seznam.cz jak zablokovali seznam??? to jenom hadas?? Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Jakto ze kdyz chci nekoho dat do Friendu.Dam email@seznam.cz do druhe kolonky napisu nakou blbost dam invite a zobrazi se:One or more of the emails you tried to send to are already Lockerz members, please remove those emails from your list and try again.Co delam spatne? Neumis anglicky?? Jeden nebo vice majitelu zadanych mailu uz jsou clenove Lockerz. Odstran tyto maily ze seznamu (kde je zadavas) a zkus to znovu. Citovat
Pavel_Zvikl Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Jo aha tak to jo.Ted jsem to poslal kamosovi ale nic mu zatim na email neprislo.Tak jestli to trva delsi dobu? Citovat
Pavel_Zvikl Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 A jako kdyz to poslu na nakej email kterej si udelam poslu si na nej pozvanku regnu se tak se mi prida do pratel zjisti to je to nak chraneni IP adresou ? Citovat
CHheVvy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 myslím že je gránění IP adresou nevím to ale přesně, na jiném foru se tam tomuhle věnovali a jeden uživatel si stěžoval že mu zablokovali jeho účet na lockerz a IP takže jí nesměl využít já bych to raději nezkoušel jestli chceš Z-list tak si udělej účet na youtube a posílej to uživatelém některý ti budou nadávat jiní děkovat Citovat
Pavel_Zvikl Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Ok tak dik radeji to nebudu pokouset . Citovat
CHheVvy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 teď mě na lockerz docela vyděsilo to že se platí cla, daň nebo DPH to je jedno kolik se může tak platit ? Citovat
6y4ever Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Myslim že tam nějakej Čech psal že se platí pouzde nad 150 EURO a to těch 20%, já už chtěl reedem dneska ale jak napsali teď newsku tak to určo prošvihnu... Citovat
Arcane Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 nic se neplatí..kde jsi to zase čet? psali to a píšou furt "2. In response to our international members' concerns about duties and taxes on prizes--we've heard you loud and clear! We'll have thousands of e-gifts." posílaj to jako dárke. znám člověka co dostal xbox a taky nic neplatil...psali akorát to že nejsou zodpovědný za daně který po nás chce stát..oni sami po nás prachy nechtěj. maximálně UPS, ale to si stejně nemyslim když je ti dárek 6y4ever>> ukaž mi dke píšou že budeme platit nějaký poplatky Citovat
6y4ever Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Třeba na lockerz.com, na úvodní stránce kde se objevujou novinky... Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 nic se neplatí..kde jsi to zase čet?psali to a píšou furt "2. In response to our international members' concerns about duties and taxes on prizes--we've heard you loud and clear! We'll have thousands of e-gifts." posílaj to jako dárke. znám člověka co dostal xbox a taky nic neplatil...psali akorát to že nejsou zodpovědný za daně který po nás chce stát..oni sami po nás prachy nechtěj. maximálně UPS, ale to si stejně nemyslim když je ti dárek 6y4ever>> ukaž mi dke píšou že budeme platit nějaký poplatky Jen Te chci vyvest z omylu... Ikdyz to posilaji jako darek, tak neni zaruceno, ze nebudes platit dan. Vlastne na to celni sprava skoro ani nekouka /na to. jestli je to poslane, jako dar../. Osobne mi prisel notebook, jako darek a stejnak jsem platil... Citovat
CHheVvy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Jen Te chci vyvest z omylu... Ikdyz to posilaji jako darek, tak neni zaruceno, ze nebudes platit dan. Vlastne na to celni sprava skoro ani nekouka /na to. jestli je to poslane, jako dar../.Osobne mi prisel notebook, jako darek a stejnak jsem platil... a kolik si platil ? Citovat
Arcane Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 jo to vim že je to možný..ale neni to ze strany lockerz. oni to posílaj jako gift aby bylo jistější že nebudeme platit, jestli na to u nás celníci nekoukaj to je pak už blbý :( ale i tohle lockerz psali, že nejsou zodpovědni za daně co nám stát nasolí...reagoval jsem jen na to že tu lidi píšou že lockerz tvrdí že BUDEME platit..jako by to byo 100% jistý. A jen tak pro info. kolik bejvaj ty poplatky? Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 a kolik si platil ? No u elektroniky clo neni, je jen DPH a to bylo tusim 19% - nekde jsem tu o tom i zakladal topic :) Citovat
Arcane Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 19% čeho? ceny u nás? v americe? v evropě? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.