skolni.flakac Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Lidi. Pokouším se udělat něco jako stránku pro hraní po programu Leaf a Xlink. Pokud by jste chtěl dát někdo do placu kontakt tak napiště PM, nebo na icq 257 879 614. Ta webovka je Odkaz ZDE tak mrkněte a třeba napiště. Je to jen začátek. Ještě na tom pracuju. Případně nezapomeňte uvést i jaký hra máte a hrajete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 no tak lidi. Nebojte se :D pojdte do toho. Uděláme tem nějaký turnaje a tak. podte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 http://xbox-players.ic.cz/ Registrujte se lidi, ať můžeme zapařit a domluvit se na pařbách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 a zveřejnit to máme jak ? adresa je: zavorka: a banána chcéš? (tohle neni url adresa) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 pojďte pojďte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Lidi. Dneska jsme rozjeli přez Xlink. Pokud by jste chcěl někdo zapařit??? Tak napiště PM, nebo se regněte na webu pro hraní LAN . Pojdte do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Refresh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Hele a když mám nezabanovanou konzoli tak jak ji připojím internetu můžu dostat ban ne ? Tak to není bezpečný moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Dyt se ale k internetu nepřipojuješ. Jedeš lan. Ta konzole to nepozná. Prostě pro ní jsi LAN a hotovo. Pokud teda nemáš zapojený automatický přihlašování k Live. Já už takhle pařím víc jak 14 dní každej den. A ban nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Tak já mám offline učet ale jednou jsem hral po live i s online uctem ale ten uz nemam.. A jak mám propojit konzoli s pc ? nebo routrem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 já jsem taky na konzoli využil všechny 4 měsíční účty zadarmo. skoro půl roku jsme pařili GTA po Live a spoustu dalších her. Ale ted už bych si to fakt nedal. Proto používám tohle řešení. A je to v pohodě. Jen se šlověk musí omezit na hry co maj Lan. Ale naštěstí jich je dost :) a dá se tak super pařit. Od COD až po forzu. Prostě výběr dobrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 jj router nebo dvě síťovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 kup si 2 sitovky je to nejlepsi , nemusis nastavovat porty atd. , ja sem koupil 2 sitovky a kabel k xku 20 metrovy za 90 kc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 za 90,- jo. tak to bych chtěl vidět. já jsem ta 20 platil snad 250,- a síťovka mě stála asi 120,-ale jak říkám to se ti může hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Red Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Jak to udělam nemám 2 sitovky, normálně propojím xbox s routerem a dále? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 tohle stačí?????????? koukni tam je tam návod na oba programy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 za 90,- jo. tak to bych chtěl vidět. já jsem ta 20 platil snad 250,- a síťovka mě stála asi 120,-ale jak říkám to se ti může hodit jj fakt meli v jednom supermarketu ve sleve :) ale vis co staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 v tomhle nejsem sbehly proto jsem se chtel zeptat: pokud maji hraci rozdilny FW X360 mohou se spojit? Pokud ano hned bych to nainstaloval a s radosti bych s vama neco zaparil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Zatím jsem se připojil ke každýmu. Nevim jesli FW hraje nějakou roli. Ale zjistíš to tak, že to otestuješ. Ale já mam 1.61 a lidi tu maj určitě i 1.6. Takže to podle mě de. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ofi1989 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 tak zajtra sa na to dam a vyskusam to neako.snad to rozbeham bylo by to fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 dostal sem ban vcera ale ntb je v oprave |{ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Nevadí. všechyn vás rád přivítám :) to bude pařba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Zdravim, mohl byste mi nekdo poradit? Nainstaloval jsem XlinkKai7, ze bych si dal s vama po multi...Ale hodi mi to tuhle hlasku: Error initializing PSSDK_DLL library (vim co to znamena v prekladu, i co to dela, ale nevim, jak to vyresit...Zkousel jsem do PC narvat balik techto knihoven, ale nic...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 nastav si kompatibilitu. http://xbox-players.ic.cz/ tady je návod ale momentálně to nějak nejede :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 http://xbox-players.ic.cz/index.php?site=static&staticID=2 konkrétně tady. už to jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.