oLeKs Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 cauky lidi mam PSP 2004,5,50 gen d-2 nemuzu se pripojit na net :cry: nevite nekdo cim to je kdyz se chci pripojit vyhodi mi to chybu, net nam nekolisa, mame od O2, nwm cim to muze byt ani nikde jinde se mi nejde pripojit, diky za pripadne rady:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 nespadlo ti PSP?je mozny ze mas v hajzlu WiFinu...skus nahodit restore default settings... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 co takhle napsat jakou ti to pise chybu nebo jestli vubec najdes signal?... toto je takove neco nezname kdy muzeme akorat hadat co tomu je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oLeKs Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 najdu signal na 97% a pise to "A conncection error has occurred The attempt to obtain IP adress timed out." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 je zaplé na routru automaticke přidělení IP adresy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 nebo taky muze mit zabezpeceni wifiny takove, ktere psp nepodporuje, tak se to neumi ani pripojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oLeKs Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 ani u kamose mi nejde se pripojit vyhodimi to stejnou chybu a nwm jestli je zaple automaticke přidělení IP adresy. jak to zjistim ze je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oLeKs Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 jak zjistim ze je automaticke přidělení IP adresy zaple? a skousel sem se pripojit u kamose na wifi ,ma take psp a normal mu to slo ale me to vyhodilo stejnou chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 musis se podivat do nastaveni routeru a nebo na PC ktery je na wifine jak je nastaveny TC/IP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oLeKs Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Tak je tam automaticky :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oLeKs
cauky lidi mam PSP 2004,5,50 gen d-2 nemuzu se pripojit na net :cry: nevite nekdo cim to je kdyz se chci pripojit vyhodi mi to chybu, net nam nekolisa, mame od O2, nwm cim to muze byt ani nikde jinde se mi nejde pripojit, diky za pripadne rady:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts