Lukesan Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 čaute nevíte někdo jak se v nastaveni vypíná abych když dam DVD do cederomky tak ať mi nenajíždí automaticky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 mas nespravnej nazev prispevku , nazev musi popisovat tvuj problem - vykricniky vystihujou tvoji demenci ;) je to DVD romka a mas to v nastaveni konzole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mladej Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 zmen si nazev tematu :) mel bys to mit normalne v nastaveni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Jo jo já to mám taky tak nastavené at si to pustím. Zajdi do nastavení vyber polžku Console Setting a položku Auto-Play dej A a potom zaškrtni Disable tot vše 8) Prosím o Thanks dole v pravo pod mým příspěvkem. :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Ještě dodávám že je to vyřešené téma takže prosím admina o LOCK :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukesan
čaute nevíte někdo jak se v nastaveni vypíná abych když dam DVD do cederomky tak ať mi nenajíždí automaticky?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts