espézetka Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Ahoj, mám tu menší dotaz : jak zprovozním normální usb klávesnici na xboxu ? díky :) odměna 500crdts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vosi89 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 ahoj, mám tu menší dotaz : Jak zprovozním normální usb klávesnici na xboxu ? Díky :) odměna 500crdts zdar proste jinorale ripoj do uzb vstupu ze predu a pak na ni normalne piŠ kdyŽ pises zpravy nekomu a jde to..pokud to chces na hrani tak si musis sehnat takovej portmyslim sniper se to jmenuje je to asi za 2tisice a pak jde hrt na xku i s miŠkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Jojo normalně do předních USB snad víš kde jsou :? a potom stačí najet do nějakého políčka kde se píše a tam klávesnici využiješ. Bohužel ke hraní her je pořád potřebný Gamepad. Ale určitě něco existuje na to aby to šlo ale za velkou pálku peněz :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
espézetka
Ahoj, mám tu menší dotaz : jak zprovozním normální usb klávesnici na xboxu ? díky :) odměna 500crdts
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.