Marekso1468623882 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Zdravim,mam problem,dneska mi nakym zpusobem zamrzl iphone,mam tam jailbreak,tak ho necci reklamovat,nejde zapnout,ukaze se mi tam jen jabko a asi po minute se mi vypne,kdyz ho pripojim na itunes tak se mi tam neobevi,muze nekdo pomoct? dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Zkus DFU Mod a pak restore DFU mod : 3sekundy power tlacitko pak 10s power+home pak pustis power a 30s drzis home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marekso1468623882 Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 pomohlo to,diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrgreger Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 diky moc ackoliv 2 roky stare tema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marekso1468623882
Zdravim,mam problem,dneska mi nakym zpusobem zamrzl iphone,mam tam jailbreak,tak ho necci reklamovat,nejde zapnout,ukaze se mi tam jen jabko a asi po minute se mi vypne,kdyz ho pripojim na itunes tak se mi tam neobevi,muze nekdo pomoct? dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.