Heck Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Čágo all...Chci se zeptat, když si do PSP dám 5.50GEN-D2 tak mi pudou všechny hry co bych hrál na 5.00M33-6? Někde sem totiž čet ( už nevim kde ), že tam je špatná zpětná kompatibilita....Na fóru odpověd nemůžu najít...Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Mne ide všetko , jak PSX hry , tak staršie hry .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Ok díky. Někdo kdo měl s nějakou starší hrou problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubo012 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Přinejhorším si ho dištak hodíš zpět na tvoje současné CFW....ale já osobně s ním nemám žádné problémi ohledně spuštění starých her...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Ok, prosím LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Heck
Čágo all...Chci se zeptat, když si do PSP dám 5.50GEN-D2 tak mi pudou všechny hry co bych hrál na 5.00M33-6? Někde sem totiž čet ( už nevim kde ), že tam je špatná zpětná kompatibilita....Na fóru odpověd nemůžu najít...Díkes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts