Návštěvník Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 jestli chcete sem můžete napsat co chcete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ban!ban!ban! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 chtěl bych novou televizi a k tomu nintendo wii..a jesli to nedostanu tak si tě naajdu hajzle xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Chlas, děvky a chlebýčky ne nutno vtomto pořadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Já by jsem si přál PS3, nebo XBOX, a nebo aspoň herní notebook, hele, teď vážně, ty si hroznej spammer, nechápu tě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Chtěl bych, aby z CF zmizela demence a retardace, zařídíš to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Chtěl bych, aby z CF zmizela demence a retardace, zařídíš to ? přesně tak.. Já Ti sem taky napíšu! Myslíš si že když se nudíš tak prostě začneš vymejšlet p......y jako to děláš právě Ty? Komu tím prospěješ děláš tady ze sebe akorát t....a!! A jak už napsal Zinglbee tak to bych si přál taky.:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 přesně tak..Já Ti sem taky napíšu! Myslíš si že když se nudíš tak prostě začneš vymejšlet p......y jako to děláš právě Ty? Komu tím prospěješ děláš tady ze sebe akorát t....a!! A jak už napsal Zinglbee tak to bych si přál taky.:!: tak jo zařídím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Chtěl bych, aby z CF zmizela demence a retardace, zařídíš to ?tak jo zařídím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 DIT TO JE TEN IDIOT CO MEL TU SUPER SOUTEZ Z CREIDTAMA xDxDxD :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 chtěl bych novou televizi a k tomu nintendo wii..a jesli to nedostanu tak si tě naajdu hajzle xDsrry ale já jsem to ty ****** nahlásil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 DIT TO JE TEN IDIOT CO MEL TU SUPER SOUTEZ Z CREIDTAMA xDxDxD :-Dsrry ale já jsem tě nahlásil za tohle DIT TO JE TEN ***** CO MEL TU SUPER SOUTEZ Z CREIDTAMA xDxDxD :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Začni dodržovat pravidla a pak někoho nahlašuj! Nauč se používat edit... btw: chci aby jsi začal zakládat normální témeta a né takový kraviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 srry ale já jsem tě nahlásil za tohle DIT TO JE TEN ***** CO MEL TU SUPER SOUTEZ Z CREIDTAMA xDxDxD :-D srrrry, ale ja jsem ti dal body za spam ;-) A mozna to dotahnes na ban. A zkus jeste neco nahlasit a koncis tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts