ferniii Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Která z těchto her je lepší?Hratelností,grafikou,možnostmi...Nechce se mi je stahovat obě,tak pište názory;-) Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gatuso13 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 moto GP je dobry ze tam mas znamy jezdce ale za to stary je t uz ale grafika s fyzikou nejs spatny ! ... ale ja momentalne hraju SBK 09 mas tam i BRNO okruh a grafika je fakt dobrá třeba když prší fakt luxus ale je tam horší fyzika než u Moto GP ... Mě sedly obě hry protože jsem velký fanoušek motorek a proto mam rad každou hru co víde na na PSP z oblasti motorek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Díky za postřeh,počkám ještě na další:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 SBK09 lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 moto GP je dobry ze tam mas znamy jezdce ale za to stary je t uz ale grafika s fyzikou nejs spatny ! ... ale ja momentalne hraju SBK 09 mas tam i BRNO okruh a grafika je fakt dobrá třeba když prší fakt luxus ale je tam horší fyzika než u Moto GP ...Mě sedly obě hry protože jsem velký fanoušek motorek a proto mam rad každou hru co víde na na PSP z oblasti motorek ;) Nevím jestli fyzika je u moto GP lepší než u SBK V každým případě ti doporučím SBK je to co se motorek týče na PSP opravdu pecka já se u toho fakt bavil a stále bavím. Ale myslím si že ani MOTO GP není špatné mám dohrané obě hry a u SBK asi tři ročníky. Moto GP mi přijde oproti SBK tak trochu arkádové ale je to jen můj názor! Doporučení: Vím že chceš stahovat jen jednu ale za skoušku stojí obě hry:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Díky moc;-) Stáhl jsem SBK a ani to Moto GP není nějak moc velké,takže ho také sosnu;-) A pak porovnám,jednu vyhodím a nebo obě ponechám;-) Takže díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Ber SBK 2009 je stokrát lepší než moto GP...:) edit: sorry nepřečetl jsem si poslední příspěvek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 SBK bylo vždy lepší než Moto GP alespoň pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Taky už jsem to poznal:-) Škoda že v 09 není Kuba Smrž...jezdí SBK ne?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.