Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Moto GP nebo SBK?

ferniii

Recommended Posts

moto GP je dobry ze tam mas znamy jezdce ale za to stary je t uz ale grafika s fyzikou nejs spatny ! ... ale ja momentalne hraju SBK 09 mas tam i BRNO okruh a grafika je fakt dobrá třeba když prší fakt luxus ale je tam horší fyzika než u Moto GP ...

Mě sedly obě hry protože jsem velký fanoušek motorek a proto mam rad každou hru co víde na na PSP z oblasti motorek ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moto GP je dobry ze tam mas znamy jezdce ale za to stary je t uz ale grafika s fyzikou nejs spatny ! ... ale ja momentalne hraju SBK 09 mas tam i BRNO okruh a grafika je fakt dobrá třeba když prší fakt luxus ale je tam horší fyzika než u Moto GP ...

Mě sedly obě hry protože jsem velký fanoušek motorek a proto mam rad každou hru co víde na na PSP z oblasti motorek ;)

Nevím jestli fyzika je u moto GP lepší než u SBK

V každým případě ti doporučím SBK je to co se motorek týče na PSP opravdu pecka já se u toho fakt bavil a stále bavím. Ale myslím si že ani MOTO GP není špatné mám dohrané obě hry a u SBK asi tři ročníky.

Moto GP mi přijde oproti SBK tak trochu arkádové ale je to jen můj názor!

Doporučení: Vím že chceš stahovat jen jednu ale za skoušku stojí obě hry:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu