DoktorVitek Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Zdravím. Chtěl bych si koupit PSP , ale jsem naprostý začátečník a potřebuju poradit. Nechci za hry platit a chci jich hrát co nejvíce. Který FW mi doporučujete a co k němu budu potřebovat? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Musíš zajít do obchodu a zjistit zda má PSP FW 5.03, pokud má větší tak ISO hry hrát nepůjdou. Viz. topic pro začátečníky v mém podpisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Dobře. Takže 5.03 je nejvyšší co se dá flashnout a jede tam toho nejvíc? A ještě by mě zajímalo má FW vliv na to jaké hry tam pojedou? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Ano, 5.03 je možný nejvyšší na, kterém se dají hrát stažené hry. Flashnout se nedá už dlouho, ale využívá se tam chyba a pomocí s ní zapneš hry. Momentálně už fw vliv nemá, patchery to krejou ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DoktorVitek
Zdravím. Chtěl bych si koupit PSP , ale jsem naprostý začátečník a potřebuju poradit. Nechci za hry platit a chci jich hrát co nejvíce. Který FW mi doporučujete a co k němu budu potřebovat? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts