player99 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Zdravím tento notebook http://interlink.tsbohemia.cz/?cls=stoitem&stiid=91543 je tam 4jádrovej procesor s 1,6 GHz. Potom je tam napsáný turbo 2,8 GHz, je to furt 2,8 GHz x 4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 jo je je to totiz pretaktovani jednim tlacitkem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Nevim jak dobře to má udělaný HP, ale když tohle tlačítko udělali u MSI, tak potom nestačili vyřizovat reklamace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 4 jadro do ntb nikdy muzes si na tom pak smazit vajicka jak to bude hřát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 notebook se mi dostal do ruky, jak zapnu turbo ?? Nevidím tzam žádný tlačítko ;-) Program nebo tak něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 tak všichni co si myslí že ho uvařím tak myslí špatně :D JE to čtyřjádro, hrál jsem celej den ( asi 12 hodiny, kromě záchodu a podobných věcí :D ) A teplota procesoru byla 50°C a hrál jsem burnout paradise, nhl 09 a podobný hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Někde jsem vyděl dokument o nových Quad. 4 jádra pracují tak že jedou buď dva na plný výkon nebo jeden nebo TURBO a tím se dosáhne vysokého taktu.Jinak je to u starších? Takže 4 jádra to má , ale 2,8 to udělájí třeba jen dva dohromady se součtem ostatních,nebo bez nich. Tím se i nějakým spůsobem šetří energie.. U starších to platí asi nějak podobně.. Koukněte na nějaké videa Intel.. (např:Turbo Mode inside Intel's Core i7) na Youtube. (skvělej notebook) :) "Jo,... a řekl bych že 4X 2.8 asi urč..ne.." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ta TURBO funkce u i7 (nvm jestli i u i5) znamená, že pokud procesor zjistí, že aplikace, kterou právě používáš neni vicevláknová (tj. nevyužije vice jader), nataktuje jedno (hlavní) jádro na vyšší hodnotu - u ''stolních'' cpu to bylo snad 4GHz, u těhle do notebooku nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.