adloara Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 :arrow: Ahojte zde všichni přítomní:) ,vite někdo co udělat,aby ten krám tak nehučel?--je fakt dost hlučný..asi ho brzy hodím z okna... ,ale nechce se mi poněvadž mam ted new origošku Flashpoint2 a vypadá fakt dost dobře.....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 :arrow: Ahojte zde všichni přítomní:) ,vite někdo co udělat,aby ten krám tak nehučel?--je fakt dost hlučný..asi ho brzy hodím z okna... ,ale nechce se mi poněvadž mam ted new origošku Flashpoint2 a vypadá fakt dost dobře.....:bash: Kup si HDD a máš po hukotu.:bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 No jediná možnost,jak o trošku zmenšit hlučnost je nainstalovat si hru na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 jj souhlasim na HDD jde fakt slyset jen to lehky simrani ventylatoru =) jinak u HDD se DVD pouze roztoci pri startu pak nadherny ticho <) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 HDD redukuje rachot tak z 90%. ... takže jak již bylo řečeno. Pokud máš. tak nainstaluj hru na HDD. Pokud nemáš, tak si kup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adloara
:arrow: Ahojte zde všichni přítomní:) ,vite někdo co udělat,aby ten krám tak nehučel?--je fakt dost hlučný..asi ho brzy hodím z okna... ,ale nechce se mi poněvadž mam ted new origošku Flashpoint2 a vypadá fakt dost dobře.....:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.