Panther Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Otazka je jednoducha kde tahat kdyz sem doplytval posledni rs kredity a torrenty sou pomaly nebo jestli by mi nekdo byl tak hodny a hodil mi sem torrent na Cod MW na wii nejakej rychlej byl bych mu dal thx a Vsechen credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Vše bylo ny Mininova ale ted ji něak nevím co a na Wii tam není ani 1 hra :( Torentykdyž dobře natrevíš tak nové hry máš i za půlku dne. Ale ted bez mininovy je to na pitel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 hmm tak ted koukam na isohunt taky nic moc tvl fakt kdyz nemam Share rapid tak je vse tam a kdyz nemam rs tak je zase vse tam na hovno PROSIM UPUJTE NEKDO HRY NA Share rapid prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krysto6 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 skoda mininova byla nej ja sem si nejdriv myslel ze mam naky vadny pripojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Beran Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Já uploaduju na share-rapid na tomto föru: http://rapidspool.info/viewtopic.php?f=301&t=34788&st=0&sk=t&sd=a&sid=d97ee15518220820a12e4175cd284f2b tak stahujte Beran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Zcela určitě bude nejlepší torrentleech. Je tam toho kopa a uploadeři jsou vždycky lidé na opravdu rychlých linkách. Mě to jede vždycky naplno. Jsem tam již několik let a nikdy žádný problém. Přidávané věci jsou vždy maximálně jeden den staré od vydání! Problém je se tam dostat. Je třeba hlídat jejich chat a sem tam se podívat, jak je na tom možnost registrace. Mám jednu pozvánku a mohu ji někomu přidělit. Ovšem nebudu to dělat. Když ten pozvaný člověk něco vymamlasí, tak za něj beru odpovědnost a byl bych okamžitě smazán taky. Pravidla jsou tam dost přísné. Takže hlídej si ten chat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Já uploaduju na share-rapid na tomto föru: http://rapidspool.info/viewtopic.php?f=301&t=34788&st=0&sk=t&sd=a&sid=d97ee15518220820a12e4175cd284f2btak stahujte Beran Borec kamo fakt moc dik a pokracuj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JekysCZ Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Všechny hry najdete tadyyyyyyyyy http://isohunt.com/ stačí zadat třeba Wii Grand Slam Tennis a samozřejmě tahat PAL verzi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 nejlepsi download list je jednoznacne na www.wiiso.com ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 nebo www.torrentz.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jara7-3 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Ahoj všem, stahla jsem si hru New Super Mario Bros,ale asi to má nějakou ochranu,poradite někdo co s tím,aby to běhalo ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=77014 zkus tohle ;) doufam, ze ti pujdou rozbalit archivy... me jdou, uzivateli FOKOLA ne... potrebuju vedet u koho je chyba :) jinak jestli stahnes a vypalis tak na 99% funkcni na neogamme :) se softhackem (odzkouseno na verzi 4.1E) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Otazka je jednoducha kde tahat kdyz sem doplytval posledni rs kredity a torrenty sou pomaly nebo jestli by mi nekdo byl tak hodny a hodil mi sem torrent na Cod MW na wii nejakej rychlej byl bych mu dal thx a Vsechen credits
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.