Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

James Cameron's Avatar: The Game

Umberto

Recommended Posts

Tak jak se vám to líbí, co říkáte na začátek, zatím jsem pouze na základně, ale v džungli to bude asi nářez. Nepochopil jsem v nastavení 3D, jestli k tomu musím mít speciální 3D brýle nebo co, myslím že to na závěr roku bude dobrá pařba po AC2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, jsem na to zvedavej , zatim jsem se k tomu nedostal :-(

Čekám na 1.12 abych nedostal ban(realese date),moc se těšim už jenom eekty filmu co jsem viděl v ukázkách mě nadchly a řekl jsem si že tu hru musím mít moc se těšim :D bude smařba po netu jak svina
btw ty jses na livku s flashem a nemas ban? co mas za fw?
Odkaz ke komentáři

Ty od nVidie potřebují transmiter, tzn. nějaký vysílač, připojený k PC, který říká, které sklo má co dělat. Pokud vím, takhle ty nVidia brýle fungují a pochybuju, že by fungovaly jen tak. Ale je to zajímavé, ty brýle by mohli dávat přímo k té hře :-).

Odkaz ke komentáři

Hle už jsem teď v džungli , ale někde jsem četl že na začátku hry si můžu zvolit jestli budu hrát za modrýho domorodce nebo vojáka ale tu možnost mi to nedalo, budeto někde ještě dál nebo jsem někde udělal na začátku chybu, při výběru na začátku , kde v popředí byl voják a v pozadí byl ten domorodec, ale zkoušel jsem mačkat gamepad jako divej a nešo mi to přepnout...díky za radu

Odkaz ke komentáři

Hle už jsem teď v džungli , ale někde jsem četl že na začátku hry si můžu zvolit jestli budu hrát za modrýho domorodce nebo vojáka ale tu možnost mi to nedalo, budeto někde ještě dál nebo jsem někde udělal na začátku chybu, při výběru na začátku , kde v popředí byl voják a v pozadí byl ten domorodec, ale zkoušel jsem mačkat gamepad jako divej a nešo mi to přepnout...díky za radu

Postupně se k Avatarovi dostanes. Ale mě to nějak nebaví...

Odkaz ke komentáři

no, jsem na to zvedavej , zatim jsem se k tomu nedostal :-(

btw ty jses na livku s flashem a nemas ban? co mas za fw?

Mám 1.51 nebo 1.5 nejspíš xD..ja nvm jestli mam BAN ,už asi 2měíce jedu bez LIVEka tk uvídím jinak dnes snad začnu pařit těšim se na to 3D xD

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Čau lidi potřeboval bych pomoc už 2x mi ty svině típli download:cry: u týhle hry kdyby měl někdo z vás ještě v kompu http://rapidshare.com/files/312960198/jcatg.part35.rar 153.24 MB bylo to na heslo: www.webpunkt.ru :bash:tak bys te mi moc pomohli a rád vám to oplatím předem díky ...:!:

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...

Objevil jsem možnost jak se podivat jak ta hra vypadá v 3D. Ve hře jsem nastavil 3D - slide by slide a zapnul invert eyes. Z papiru jsem vyrobil takovy kukatko, abych viděl levym okem jen pravou cast obrazu a tym druhym opačně. Pak kdyz jsem se dival na obraz tak jsem se na to dival jak na ty 3D obrazky kde se rozostřuje zrak a on se pak zaostří a člověk to vidí v 3D. Jako stojí to za vyzkoušení, protože ten obraz je 100% 3D.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu