Umberto Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Tak jak se vám to líbí, co říkáte na začátek, zatím jsem pouze na základně, ale v džungli to bude asi nářez. Nepochopil jsem v nastavení 3D, jestli k tomu musím mít speciální 3D brýle nebo co, myslím že to na závěr roku bude dobrá pařba po AC2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Čekám na 1.12 abych nedostal ban(realese date),moc se těšim už jenom eekty filmu co jsem viděl v ukázkách mě nadchly a řekl jsem si že tu hru musím mít moc se těšim :D bude smařba po netu jak svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 film bude super ale hra se mi vůbec nelíbí na to že to pohání far cry 2 engine dunia tak se mi to ale vůbec graficky nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 no, jsem na to zvedavej , zatim jsem se k tomu nedostal :-( Čekám na 1.12 abych nedostal ban(realese date),moc se těšim už jenom eekty filmu co jsem viděl v ukázkách mě nadchly a řekl jsem si že tu hru musím mít moc se těšim :D bude smařba po netu jak svinabtw ty jses na livku s flashem a nemas ban? co mas za fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 To,že máš flash neznamená,že musíš mít ban.Jinak hra mě moc nechytla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 A je tedy možnost/potřeba hrát s 3D brýlemi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 A je tedy možnost/potřeba hrát s 3D brýlemi? ANO. Ja mam okuliare zo Spykids 3D (cervena a zelena folia), ale ani vtedy z DVD filmu to nebolo dobre, a ani teraz - AVATAR. Neviem ake specialne 3D okuliare by clovek potreboval :cheesygrin: V 3D kine som nikdy nebol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 no myslím že musíš mít 3D brýle něco jak má NVIDIA ne jenom ty klasický s dvěma barevnýma foliema jako ve 3D kyně. Jinak já to ž v pohodě pařím protože BAN už mám , no tak asi tak:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Ty od nVidie potřebují transmiter, tzn. nějaký vysílač, připojený k PC, který říká, které sklo má co dělat. Pokud vím, takhle ty nVidia brýle fungují a pochybuju, že by fungovaly jen tak. Ale je to zajímavé, ty brýle by mohli dávat přímo k té hře :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Hle už jsem teď v džungli , ale někde jsem četl že na začátku hry si můžu zvolit jestli budu hrát za modrýho domorodce nebo vojáka ale tu možnost mi to nedalo, budeto někde ještě dál nebo jsem někde udělal na začátku chybu, při výběru na začátku , kde v popředí byl voják a v pozadí byl ten domorodec, ale zkoušel jsem mačkat gamepad jako divej a nešo mi to přepnout...díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpalmer Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Hle už jsem teď v džungli , ale někde jsem četl že na začátku hry si můžu zvolit jestli budu hrát za modrýho domorodce nebo vojáka ale tu možnost mi to nedalo, budeto někde ještě dál nebo jsem někde udělal na začátku chybu, při výběru na začátku , kde v popředí byl voják a v pozadí byl ten domorodec, ale zkoušel jsem mačkat gamepad jako divej a nešo mi to přepnout...díky za radu Postupně se k Avatarovi dostanes. Ale mě to nějak nebaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 mě to zase baví je to trochu alalosp planet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 no, jsem na to zvedavej , zatim jsem se k tomu nedostal :-(btw ty jses na livku s flashem a nemas ban? co mas za fw? Mám 1.51 nebo 1.5 nejspíš xD..ja nvm jestli mam BAN ,už asi 2měíce jedu bez LIVEka tk uvídím jinak dnes snad začnu pařit těšim se na to 3D xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpalmer Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak uz me to zacalo bavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 k tomu 3D: myslim ze je to chystane na ty nove 3D obrazovky protoze modro cervene okraje sem tam proste nerozchodil a vlastne zadny rozdil nevidel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 NVIDIA 3D nepotřebuje speciální obrazovky, viz. http://www.alza.cz/geforce-nvidia-3d-vision-d120429.htm Mě si jinak ta hra moc nelíbí, stejně jako většina her podle filmu :( . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fejtas Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Je to blbost.Totálně mě to zklamalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Taky se přidávám od hry jsem čekal daleko více možná je to i tím že jsem zvolil rasu NAVI nevíte někdo jak to můžu rozjet za lidi aniž bych zase musel jet ten začátek ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrabJosh Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Čau lidi potřeboval bych pomoc už 2x mi ty svině típli download:cry: u týhle hry kdyby měl někdo z vás ještě v kompu http://rapidshare.com/files/312960198/jcatg.part35.rar 153.24 MB bylo to na heslo: www.webpunkt.ru :bash:tak bys te mi moc pomohli a rád vám to oplatím předem díky ...:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Avatara nemá cenu stahovat je to naprosto průměrná hra podle filmu ....... To už je lepší třeba Lost Planet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Avatar je hra POVINNA pro ty, co byli na filmu...At je ta hra prumerna, nebo ne, ten film ma takovy naboj, ze te donuti si tu hru stahnout, uz jen proto, abyses znovu na Pandoru vratil...Pokud existuje biblicky raj, doufam, ze vypada jako Pandora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Avatara nemá cenu stahovat je to naprosto průměrná hra podle filmu ....... To už je lepší třeba Lost Planet ... A propo, videl jsi film? Ve 3D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 já to myslel tak že ta hraje je naprostej průměr ale film je fantastickej ...... omlouvám se za nesrovnalosti xD film jsem viděl 3D .... ale ta hra mě moc neoslovila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Objevil jsem možnost jak se podivat jak ta hra vypadá v 3D. Ve hře jsem nastavil 3D - slide by slide a zapnul invert eyes. Z papiru jsem vyrobil takovy kukatko, abych viděl levym okem jen pravou cast obrazu a tym druhym opačně. Pak kdyz jsem se dival na obraz tak jsem se na to dival jak na ty 3D obrazky kde se rozostřuje zrak a on se pak zaostří a člověk to vidí v 3D. Jako stojí to za vyzkoušení, protože ten obraz je 100% 3D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.