Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Hle už jsem teď v džungli , ale někde jsem četl že na začátku hry si můžu zvolit jestli budu hrát za modrýho domorodce nebo vojáka ale tu možnost mi to nedalo, budeto někde ještě dál nebo jsem někde udělal na začátku chybu, při výběru na začátku , kde v popředí byl voják a v pozadí byl ten domorodec, ale zkoušel jsem mačkat gamepad jako divej a nešo mi to přepnout...díky za radu

Odesláno
Hle už jsem teď v džungli , ale někde jsem četl že na začátku hry si můžu zvolit jestli budu hrát za modrýho domorodce nebo vojáka ale tu možnost mi to nedalo, budeto někde ještě dál nebo jsem někde udělal na začátku chybu, při výběru na začátku , kde v popředí byl voják a v pozadí byl ten domorodec, ale zkoušel jsem mačkat gamepad jako divej a nešo mi to přepnout...díky za radu

Postupně se k Avatarovi dostanes. Ale mě to nějak nebaví...

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
Odesláno

Objevil jsem možnost jak se podivat jak ta hra vypadá v 3D. Ve hře jsem nastavil 3D - slide by slide a zapnul invert eyes. Z papiru jsem vyrobil takovy kukatko, abych viděl levym okem jen pravou cast obrazu a tym druhym opačně. Pak kdyz jsem se dival na obraz tak jsem se na to dival jak na ty 3D obrazky kde se rozostřuje zrak a on se pak zaostří a člověk to vidí v 3D. Jako stojí to za vyzkoušení, protože ten obraz je 100% 3D.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu