Pigwick Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 čau mám problém s touhle hrou, hrál jsem a najednou se mi hra sekla, nevim proč. Tak jsem to chtěl zkusit vypnout přes správce úloh a nešlo, tak jsem restartoval PC. Po restartu pustím hru a pokračuju tam kde jsem skončil. Za pár hodin zase sek, tak už rovnou restartuju protože vím že to vypnout nejde. Hraju dál až dnes, a zase sek, přijde mi to divný ale chci hrát dál tak restartuju. No a jak zapnu hru, tak koukám na svůj profil a vidim "Žádné uložené pozice". Řikam si, to snad ne, už jsem docela daleko. NO fakt, zkusil sem dát kampaň a nastartovalo mi to novou hru. Kouknu do složky s hrou a najdu si složku s profilama, můj profil tam je a v něm jsou soubory CAM_0000 až CAM_0019 a CAM_quick, Options, profile a user_presets.def. CAM soubory jsou typ sav takže myslim že to jsou savy? No jestli jsou tak mi je prostě hra nebere, takže jestli to jde, jak to spravit? Zkoušel jsem i reinstall, nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 tak zkus nainstalovat nějaký patch, já jsem s tou hrou neměl žádnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.