scarecrow Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 nco je vůbec to uplay vim ze mi nejde AC 2 protoze po dohrání prvního kola se mi objevil něco jako achievement akorát tam bylo uplay a auction complete neníto nějáko chyba nebo já nevim ale byl bych rád aby my už šel AC2 lidi prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 koukni tady http://www.xboxweb.cz/hry/assassins-creed-2/7081-recenze-assassins-creed-ii.html nemelo by to ovlivnit vubec to jestli by jsi to mohl nebo nemohl hrat ...je to uplne na konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 jj díky moc za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.