PAtricz.eQ Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co to znamená Homebrew a ISO a jak poznám, když si chcu koupit PSP 3004 s hrou MotorStorm artic edge jestl itam je správný fv. Díkyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Homebrew je software od třetí strany (progrmátorů, kteří nejsou nijak dohodnuti se SONY). ISO jsou zálohy originálních her ... Podívej se do topicu pro začátečníky, musíš mít v PSP FW 5.03 nebo nižší. Když zapneš PSP, tak skoč do Settings -> System settings -> System information a tam je napsaná verze. Nebo se můžeš podívat na krabici a odvodit to podle písmena ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Taran Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 To baleni, kde je PSP 3004 s hrou Motorstorm bude mit nejspis FW 5.50+ ... protoze ta hra takovy vyzaduje. Takze se spis podivej po nejakym jinym, jestli chces hrat ISO hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAtricz.eQ Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 A jde to flashnout?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Flashnout už jdou jen starý PSP, pokud chceš hrát ISO na PSP 3000, tak musíš mít FW 5.03 nebo nižší ... V 5.03 je eploit, přes kterej spustíš ChickHEN a potom GEN (/CFWEnabler) -> Můžeš hrát ISO hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAtricz.eQ Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 A našel(A) by jsi mi pls odkaz na nějaký internetový obchod, kde tohle PSP , které jde flashnout je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Nenašel ... bez toho abys to PSP měl v ruce to zjistit nejde. Musíš se podívat (jak už jsem říkal) v menu PSP do settings -> system settings -> system information a nebo se podívat na krabičku a odvodit to podle písmena http://i29.tinypic.com/2w4durk.png Jinak tu holku už ti neodpustim :lol: ted abych si měnil avatar :D //EDIT: doporučuju skočit do Datartu, Electroword no prostě do nějakýho kamenýho obchodu, kde to můžeš omrknout ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PAtricz.eQ
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, co to znamená Homebrew a ISO a jak poznám, když si chcu koupit PSP 3004 s hrou MotorStorm artic edge jestl itam je správný fv. Díkyy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts