Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

guitarheroshop.cz

Sada23

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Návštěvník

Ja jsem objednal 10.1.2010 band hero nastroje a uz je to vic jak 20 dni a stale cekam. Na prvni mail mi odpovedeli, ze maji problem zbozi sehnat, ted uz mi ani neodpovidaj a telefon pada do hlasovky. A to jsem si jeste 28.1. objednal kytarku co meli skladem abych mohl hrat aspon na kytaru nez prijdou bubny s druhou kytarou a taky ticho po pesine. Pride potvrzovaci mail a dal uz nereagujou. Doufam, ze to poslou, jsem na to uz fakt natesenej. Sehnat to v CR je vazne nadlidskej vykon, nikde to neni skladem a tady misto 7 dnu uz to shanej mesic... Jsem zoufalej :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám od 18.1. objednanou kytaru ke GH3 a byla napsaná skaldem, tak jsem ji objednal a hned mi přišla zpráva, že bohužel není skladem...2x jsem jim psal mail a hned tak do 30 min. odpověděli a psali, že to má dojít do 3.2. Tak jsem zvědavej.... Jinak včera jsem jim znova psal jestli to poslali a do dneška nenapsali:roll::roll::roll:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

No to jsem rád, že snima nemám problémy jen já :bash: ..mě psali, že

expedici předpokládají 27.1. a od tý doby mi už neodepisujou a nic nepřišlo. Jediný co je omlouvá je fakt, že se to fakt nedá v celý střední evropě sehnat.. Ale aspoň by mohli být féroví a říct to na rovinu + upravit popisky dostupnosti u produktů. Na tom eshopu jim chybí nějaký diskuzní forum, ale asi vědí proč. Držim palce ať nám to všem pošlou co nejdříve.

P.S. Dovolal jste se někdo na ty jejich telefony? Mě to furt padá do hlasovky..

Klika, že mám objednáno na dobírku, ještě se stresovat jestli by mi vrátili aspoň peníze, to bych už asi nerozdejchal.

Odkaz ke komentáři

Já objednával kytaru. Došla o dva dny později ale jako omluvu jsem dostal popruh.

Takže u mě spokojenost.

A ještě to že nikdo jinej ji tady nemá.

A navíc balení zboží je super.

Bublinkatá folie, karton, černá folie.

Když srovnám třeba s alza tak je to nebe a dudy.

Alza prskne do hnusního kartonu zalepí a hotovo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Na alze, kdyz napisou, ze maj neco skladem, tak mas jistotu, ze to skladem opravdu maj :) Ale mas pravdu, ze asi na nejaky poradny baleni prdej, kdyz maj denne takovej odbyt, tak na to naky brigadnici z vysoka..., kdezto v malym eshopu si stim daj zalezet. Me jen mrzi, ze nemaj pravdive udaje o dostupnosti, jako prave treba na alze.

Odkaz ke komentáři

Jasně to je pravda.

A jakou přesně kytaru si objednával?

Když něco nevím tak se zeptám ne:-)

Napíšu jim a je to.

A ještě jedno jsem chtěl říct.

Že ta technická podpora je super.

Napíšeš ve 3 v noci jestli jde tamto napojit na tamto a za 10 min odpoví a poradí.

To asi na alze nemaj.

Já ten shop hodnotim tak na 75%.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Jo tak ale musis se jich ptat na veci co se tykaj technicky podpory, jakmile znich clovek doluje, proc uz to nema doma, kdyz to objednaval pred mesicem, tak jsou ticho :)

Ja si objednal kytarku co byla jeste predtim za 1399 + bazarova hra a jeste ke vsemu skladem, objednal jsem si to ze zoufalosti, pac chci hrat aspon sam nez mi pridou bubny a druha kytara http://www.guitarheroshop.cz/guitar-hero-3-bezdratova-kytara-bazarova-hra-guitar-hero-aerosmith-zdarma.html

Stale cekam na http://www.guitarheroshop.cz/band-hero-set-nastroju.html

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Jo to me schvalne zajima, proc tam u vseho maj do 7mi dnu a pritom to v cely stredni evrope nikde nejde sehnat ani za mesic. A hlavne proc je toho u nas tak malo, je po tom strasna poptavka a nikde to nemaj a nevedi kdy a jestli to vubec mit budou....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu