Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Update DivX na konzoli s iXtreme 1.6 ?

Otázka

Odesláno

Čau. Potřeboval bych nějakým způsobem dostat do xka kodeky na DivX, ale nerad bych dostal BAN. Pokud se připojím na XLive, pozná MS, bez toho, aniž bych v ROMce měl nějaký DVD, že mám neofiko firmware ?

Nebo, když to budu nahrávat přes flashku dostanu BAN ?

Nějakej DivX kodek v xku mám, ale asi po 10ti minutách přehráváni to vyhodí chybu, že mám box updatovat.

Předem díky za odpovědi.

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

no, pokud vím, na update kodeků nepotřebuješ xlive gold a normální xlive MS nekontroluje, nebo ano? Nechce to updaty i když vyjde nový wawe? A ty se stahují, i když lidi flashe mají, takže nepředpokládám, že by zrovna tohle bylo nějak extrémně rizikové. (Xko prozatím nemám, jen jsem toho dost přečetl, pokud se pletu, omlouvám se)

• 0
Odesláno
Kdyz si stahnu novej dash 8955 a soupnu ho po flashce bude ban? Nebo se daji stahnout jen ciste nejaky kodeky aniz by se musel davat i novej dash?

Dash je dash a kodeky su kodeky. Ked sa nepripajas na XLive, tak BAN nedostanes. Kodeky nie su v dashi, tie si stiahnes z XLive, ked budes chciet spustit DivX film. Dash sa da updatovat aj bez pripajania na XLive.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu