Exter999 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Mozna uz to nekdo cetl,ale cetl jsem ze uz by melo jit vycist klic z mechaniky LiteOn.Tady je Link: http://www.ps3news.com/XBox-360/liteon-83850-v2-and-liteon-93450-dvd-key-can-now-be-dumped/ Cesky odkaz nejni.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 :) liteony sou uz daaavno hacknuty key uz vyctes v pohode <) dokonce tu sou aj tutorialy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Aha,ale tohle je nejaka novinka,ne??:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Tam jde totiž o to, že z posledních vertí Lite-Onů, tedy 83850-v2 a 93450 až do této doby vyčíst DVD klíč nešel. Taková mechanika se tedy nedala flashnout. Tyto mechaniky se objevily někdy tuším v září (nebo tak nějak). Kdo si koupil takový Xbox, měl smolíka. Ale jak se zdá, už se způsob našel, i když zatím jen HW, ne SW. Pájení zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 jj,taky jsem to nejak tak pochopil.:-)Ale jako ten postup je mazec,to bych asi doma nezkousel.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 JJ uz je to tady i kdyz tento postup je HC ale da se to asi v poho. chce to jeste pockat co vubec z toho bude jeslti to pujde flashnout nebo se nakonec jen vycte a da se jina mechanika. Ale tohle mne nejak netrapi hlavne ze se uz podarilo odstranit kontrolu XEX a je novej freeboot a uz se to blizi..... ale to sem nepatri EDIT: tak uz se vycita bez odstranovani EPOXU a zvedani nozicek, sice se musi skrabat spoj ale.... no dlouho to netrvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Exter999
Mozna uz to nekdo cetl,ale cetl jsem ze uz by melo jit vycist klic z mechaniky LiteOn.Tady je Link:
http://www.ps3news.com/XBox-360/liteon-83850-v2-and-liteon-93450-dvd-key-can-now-be-dumped/
Cesky odkaz nejni.:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.