ferniii Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Narazil jsem na topic Prostějov,tak se optám,jestli je tu někdo z našeho města či přilehlého okolí,kdo vlastní PSP?:-) Jen tak,informativní hledisko:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xGrany Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 já jsem z NMnM...a mám PSP-slim 5.50 GEN D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Jsem z Velkého Meziříčí, ve Žďáru už sem na jednom srazu byl tak 2-3 roky zpátky.. D4X je ze Žďáru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Já jsem ze ZR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 taky jsem ze ZR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Já jsem kousek od ZR, chodil jsem tam na základku ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Vás je:-D A co paříte tak nějak nejčastěji?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Jsem z Velkého Meziříčí, ve Žďáru už sem na jednom srazu byl tak 2-3 roky zpátky.. D4X je ze Žďáru Hele neznáš Kubiše Milana z Martinic?:-) EDIT:Sry za double post... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Máš-li problém s tím že je nás moc.... xD No já zase pařím RockBand....AssAssIn Creed.... mohli by sme se někdy sejít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Máš-li problém s tím že je nás moc.... xD No já zase pařím RockBand....AssAssIn Creed.... mohli by sme se někdy sejít Problém?Ne:-D Spíš naopak:-D Jsem tady v ZR viděl mimo svého a kámošova PSP už jenom jedno(pokud nepočítám Ynos),tak dobrý:-D Assassina jsem hrál a nějak moc mě nechytl...chybí mi tam ty davy lidí...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 nedáme nějakej novoroční srázek ? v lednu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 nedáme nějakej novoroční srázek ? v lednu ? Mohli by jsme,ale kde?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Jakejkoliv pub ;) Sauna, Astra, No 2 (WiFi), No 1 (WiFi) atd atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Jakejkoliv pub ;) Sauna, Astra, No 2 (WiFi), No 1 (WiFi) atd atd atd Jasný;-) Dáme pivko,pokecáme...a co asi taky budeme pařit?Předpokládám že budeme všichni mít cfw,tak Medala,GTA nebo třeba Gran Turismo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Hele pivko pouze pokud mi ho koupíš xP Mš by ho neprodali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Hele pivko pouze pokud mi ho koupíš xPMš by ho neprodali.... Pivko jen když si ho zasloužíš :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 :-D já bohužel PSP asi mít nebudu, ale jako srdckách bych šel s vama xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Hele....když už se tak rozjeli ty přípravy....kdo by tam vůbec šel ???....Já,Bart,Ferniii....a kdo ještě ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 ale jo možná bych i přijel :D .. ale museli by se vybrat hry co mám koupený :D:D (mám Go) .. ale nebojte, těch je dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Taky bych se možná přidal podle toho ,kdy ... jsem z Brna :P... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 ještě není ani leden takže času dost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Ták ták,ještě není ani leden..prvně všichni přežijte silvestra,pak se to domluví:-D Btw,8. ne,to mám maturák:-D GameEs:Tak napiš co máš;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Tka hoši jak to s tím vypadá ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.