HugosH Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Zdravim chtel bych se zeptat jestli existuje nejaky jiny hokej na PSP nez NHL 07 popripade pokud jo jestli ho ma cenu stahovat :psp: predem diky za odpoved :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Zdravim chtel bych se zeptat jestli existuje nejaky jiny hokej na PSP nez NHL 07 popripade pokud jo jestli ho ma cenu stahovat :psp: predem diky za odpoved :? Zadny jiny hokeji na psp neznam nez zminovanou NHL07... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Ještě existuje jakejsi Gretzky Hokej,někde jsem to viděl,ale nehrál jsem to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Vyslo jen NHL 2007 a zadne jine ani nevyjde. O zadnem jinem nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugosH Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 http://www.bontonland.cz/hry/sportovni/Gretzky-NHL-301550.html tk to prece jenom existuje ale nenasel sem to nikde na stahnuti. Ale jelikoz je to este starsi nez NHL 07 tk to myslim ani nema cenu stahovat..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Jestli jdeš jen po grafice tak asi ne;-)Ale třeba to má dobrou hratelnost;-) Jak chceš:-) Jinak žádný nový NHL na PSP nebude:-( btw,download zde;-) http://pspisoz.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=30&min=20&orderby=titleA&show=10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugosH Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 To me stve. NHL myvam nove pravidelne od NHL 99 aspon na pocitac ted se EA sports vykaslali tk sem si rikal ze by to mohli dat aspon na PSP a zase nic... no tak budu muset dal parit NHL 07 :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Jó no,oni se vykašlali jak na PC,tak na PSP;-) Asi se jim to nevyplatilo...jinak na PC vychází to 2k něco ne?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugosH Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 nene to bude jenom na Xbox 360, Playstation 3, WII a mozna na playstation 2 ale to si nejsem jistej. No doufam ze pristi rok se uz toho na PC dockame. A s trochou zmen nez jenom aktualizovanyma sestava od NHL 05 kde se jinak fakt nic nezmenilo...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Myslím,že EA se na NHL na PC vykašlala úplně:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Jak už někdo psal, existuje ještě Gretzky NHL. Hru jsem stáhnul, hrál ji asi 3 minuty a vymazal. Hra mě vůbec nezaujala a zůstal jsem u NHL 07.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.