david309 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 hej kluci chtel sem se zeptat k cemu je Play & Charge kit a co baleni obsahuje??? a potřebuju k tomu koupit baterku nebo ta baterka je přímo v balen??? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Mas tam baterku a usb kabel pro dobijeni i pri hrani . Proto play a charge kit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Já jsem si teda raději koupil USB nabíječku v JRCšlu za lidovou cenu 299 kč :D podle mě je to to samé ...... ale nevim jak dlouho se nabíjí s play and charge ..... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david309 Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Diky a prosím LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
david309
hej kluci chtel sem se zeptat k cemu je Play & Charge kit a co baleni obsahuje??? a potřebuju k tomu koupit baterku nebo ta baterka je přímo v balen??? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts