Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

napájecí kabel

petr1468621165

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj nevíte, kde seženu samotnej napájecí kabel na ps3, díky za odpověď

Jedná se o standartní Usb na mini USB.. Stejný kabel se používá k mp3 přehrávačům nebo k foto aparátům či kamerám..Seženeš ho v jakémkoliv PC krámku.. Já rád nakupuju třeba tady: http://www.alza.cz/kabel-usb-a-mini-d42945.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Jedná se o standartní Usb na mini USB.. Stejný kabel se používá k mp3 přehrávačům nebo k foto aparátům či kamerám..Seženeš ho v jakémkoliv PC krámku.. Já rád nakupuju třeba tady: http://www.alza.cz/kabel-usb-a-mini-d42945.htm

USB na Mini USB se pouziva pro nabijeni ovladace, ale ne konzole. Myslim, ze PS3 pouziva jako napajeci kabel tohle.

Odkaz ke komentáři

• 0

ten kabel mám na psp, můžeš mi prosím vysvětlit jak ho použiji jako napájecí na ps3?

Odkaz ke komentáři

• 0
Máš doma kompa? tak je to přesně ten samej kabel co vede z V zásuvky do zroje v case PC.
Ses si jistej? Ja sem ho ted parkrat k vuli maly vytahoval a vim zcela bezpecne, ze u PS3 Slim je to ten co sem postoval (tohle) a urcite ne kabal od zdroje do PC...
Odkaz ke komentáři

• 0
Ses si jistej? Ja sem ho ted parkrat k vuli maly vytahoval a vim zcela bezpecne, ze u PS3 Slim je to ten co sem postoval (tohle) a urcite ne kabal od zdroje do PC...

A kde chlapec píše že má slimko:lol:

Odkaz ke komentáři

• 0

Jakej vopruz? Podívej se na průměr vodiče, navíc se lepe shání (například v compu):lol: další věc z bezpečnostního hlediska je ten PC kvalitnější má fázy pracák a nulák. Eliminuje to vyhoření přístroje vlivem rány ze sítě 220V.

Odkaz ke komentáři

• 0

Hele víš jak je to v pohádkách vždy musí být poblíž mladší ségra na které se šetří. :lol:

p.s. dávám si facku za OT snad mi to autor topicu promine

druhá facka za slovo ošuntělá DELETE

Odkaz ke komentáři

• 0
Jakej vopruz? Podívej se na průměr vodiče, navíc se lepe shání (například v compu):lol: další věc z bezpečnostního hlediska je ten PC kvalitnější má fázy pracák a nulák. Eliminuje to vyhoření přístroje vlivem rány ze sítě 220V.

takže stačí běžnej kabel jako je na pc?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu