Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Je toto pravda ???

ondos11

Otázka

Zdravím a mám dotaz.

Chtěl sem po kamošovi jestli ví kdo flash Xboxu dělá.Ten mi psal, že zná nekoho kdo to dělá, ale dotyčný mi vzkazuje, že flashnout se dá Xbox tak Wii ,ale nedělá to, protože se musí zasahovat do biosu a tyto stroje jsou přes WIFI propojeny za servry ,které by po tomto zásahu mohli začít blokovat některé hry .

Je to prosím pravda ???????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nevím do čeho se při flashi Xboxu přesně zasahuje, to ti zodpoví jiní, ale vím, že vlna banů která byla před pár týdny tématem č. 1 byla spojována hodně často s flashnutou mechanikou v Xboxu.

Nedojde pak k blokování "některých her", ale k komplet banu. Tj. nemůžeš na live (hrát online, stahovat updaty, demíčka, videa atd.), nemůžeš instalovat hry hry na HDD (pro mě třeba to nejhorší) a v neposlední řadě přicházíš o záruku.

Jo a Xbox v základu wi-fi nemá, musí se kdyžtak dokoupit.

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravím a mám dotaz.

Chtěl sem po kamošovi jestli ví kdo flash Xboxu dělá.Ten mi psal, že zná nekoho kdo to dělá, ale dotyčný mi vzkazuje, že flashnout se dá Xbox tak Wii ,ale nedělá to, protože se musí zasahovat do biosu a tyto stroje jsou přes WIFI propojeny za servry ,které by po tomto zásahu mohli začít blokovat některé hry .

Je to prosím pravda ???????

Ten dotyčný, co ti to vzkazoval se asi probudil a měl ruku v nočníku. Pokud online nehraješ, necháš si flashnout mechaniku - přehrává se firmware a můžeš hrát vypalované hry.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu