Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Připojení DualShocku

JohnnyX360

Otázka

Pls poraďte, mam 250gb Slimko (nový kupovaný ani ne před měšícem) a občas se mi stává, že když zapínám Station (zapínám přes ovladač), tak se mi DualShock 3 nechytí, prostě stále svítí ty čtyři světýlka a ovladač nereaguje, pokud ho napojím na napájecí kabel, tak se chytne, ale jakmile ho odpojím, tak zase zacnou svítit všechny čtyři světýlka a ovladač nereaguje (přitom je dobitý).

Mětšinou stačí PlayStation vypnout a znovu ho přes ovladač zapnout, ale vadí mi to. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Nemohl bych to spojení nějak resetovat, aby už to chodilo pořád správně?

Díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
mne to dela taky a dost me to sere.. ale tak nejak jsem si vsugeroval, ze to je asi tim, ze je vybitej. Ale pokud rikas, ze to staci restartovat, tak by to asi bylo neco jinyho. Ja vzdy pouze nechal D3 na kablu a jel pripojenej.

Nevite o tom teda nekdo vic?

Přesně, pokud ho nechám DLOUHO na kablu tak je to v oukeji, jasně, že to vypada, že je tedy ovladač vybitý a potřebuje se dobít, ale fakt ne. Je dobitej a stejně to dělá a štve mě to : /

Kamarád, terý má už dlouho 60gb Stationa, tenhle problem nema, ma dva sixaxisi a nemívá tyhle problémy.

EDIT: Mam lehky podezreni, ze se to zaclo stavat po tom co ke me kamarad prinesl Sixaxis, chvili byl problem ho pripojit, ale pak uz bylo vsechno v pohode. Nejsem si ale jisty, jedtli za to muze zrovna tohle.

Odkaz ke komentáři

• 0
hele skus resetnout cely system po resetu ti tam skoci at pripojis dualshock jinak nwm skus to vsechno na HD ti zustane... settings -> system setting -> Restore default settings

cau lidi dnes mi PS3 udelal to sami co vam vsem s ovladacem,zkousel jsem vse,ale nic nefunguje.pls poradte.pres kabel to normalne facha,ale

bezdratove mi zacnou blikat vsechny 4 svetylka a nic.PLS moc porsim o RADU :cry:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu