Mr.Wilson Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Když chci nainstalovat DVDX, abych mohl přehrávat DVD filmy, tak mi vyskočí hláška: Error -2011 installing DVD stub ticket Error -2011 installing stub Nevíte v čem by mohla být chyba, filmy z USB mi normálně jdou, ale z mechaniky to nejde. Mám verzi 4.2E. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 a paleny hry ti jdou? a jakou verzi DVDx zkousis? jinak v posledni dobe zalezi jaky ma wii verzi chipsetu ... ty nove D3-2 nectou (snad zatim) DVD-R a maji pravdepodobne jinak tvoreny pristup k hw mechanice pro softmod ... tedy neni tolik prostoru jak obejit, aby cetlo palenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Wilson Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Hry mi jedou taky jenom z disku, zkousel jsem verzi DvdX 0.2 a 0.3. Takže ty DVD filmy tam asi nerozchodim co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 jaky mas prvni 4 pismena u seriovyho cisla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Wilson Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Jestli myslíš seriové číslo konzole tak to je : LEM10193533 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 hmm... tak v tuhle chvili mas bohuzel smulu... mas novy chip D3-2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr.Wilson
Když chci nainstalovat DVDX, abych mohl přehrávat DVD filmy, tak mi vyskočí hláška: Error -2011 installing DVD stub ticket
Error -2011 installing stub
Nevíte v čem by mohla být chyba, filmy z USB mi normálně jdou, ale z mechaniky to nejde.
Mám verzi 4.2E.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.