F789GH Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Ahoj,nevite jak mam nastavit podporu UTF-8 v sablonach.Uz jsem prejkodoval a upnul na server ,ale porad mi to ukazuje nadpisy bez ceskych znaku. Popripade muze mi nekdo posalat uz upravenou sablonu "headlines". DIKy:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Máš-li ji koupenou, napiš jim o podporu, rádi ti pomůžou :) Pokud ji máš ukradenou, těžko ti někdo bude zadarmo posílat upravenou šablonu. Ale mimo tohle moc nechápu, s čím máš problém. Pokud jen šablonu zaktivuješ, jdou ti český znaky nebo ne? Pokud šablonu překládáš do češtiny a potom ti nejdou český znaky, tak ji překládej přímo ve WP, ten si to zvládne pohlídat. A ta šablona má přímo podporu pro překlady, tak to dělej přes tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 tak dik,prece jenom chci jen rici,ze platit 70$ za sablonu kterou treba po roce zmenim je strasne moc.no nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.