Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

uživatel Dimankava??? nejspíš podvodník

xDante1986

Recommended Posts

doporučuju si dát pozor na tohoto uživatele nějakou dobu mi pořád nabízel na prodej hry...říkal jsem jo není problém říkáš super stav? ok beru pošleš kouknu odešlu peníze (mám hodně hodnocení za obchody, takže máš jistotu, že pojeb neudělám) a on že furt ne, že jedině na dobírku...tak jsem říkal, že chci fotky a poslal jsem mu tuto zprávu ohlendě toho kdyby mě chtěl podrazit:

no pokud ne, tak to neřeším první bych udělal reklamu tady a pak bych to dal bráchovi co dělá u fízlů takže jako strach nemám, zatím jsem nikdy nedojel na pojeb....a pokud bude vš ok, tak ti tu udělám hezkou reklamu

od té doby se mnou nemluví, neodpovídá na vzkazy a přitom na CF několikrátb yl...

proto bych chtěl před tímto uživatelem varovat...neříkám, že to je podrazák, ale chová se tak :) tak pozor :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dante,ja bych ho hned nepodeziral. Treba proste ma rad dobirku. Ja mam takovou uchylku,ze nez nejake prachy na ucet pred/po odeslani baliku,tak radsi tech 90kc za dobirku zaplatim sam,prijde mi pak slozenka,tu si pekne v hotovosti vyberu,drzim prachy v ruce a jsem spokojeny. U te dobirky se navic dozvim i adresu odesilatele,proste mi to vyhovuje,a tak jak jsi mu to navrhoval ty,bych to taky neposlal-i kdyz tady mas x stovek thanx. Proste dodrzuju svoje zasady.. :D

takhle tady ted ma negativni reklamu (viz nadpis topicu)doslova za nic.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Midendorf:

Zdravím všechny uživatelé:

Chtěl bych Vás upozornit na uživatele: dimakankava

Domluvil jsem se sním na výmněně hry: já mu MW2

on mě Asasin 2

Že prý osobní převzetí. Navrhl jsem že mu to pošlu poštou jako první, to

se take stalo a přidal si mě do přátel v PSN, takže jsem věděl že mu to

opravdu došlo.

Už je to 2 týdny takže se mohl apon' ozvat psal jsem mu a nic.

Akorát mi jednou napsal že to poslal (týden zpět).

Jeho pravé jméno je Dimitrij Kankava. (Nějake rusák

(se sovětským svazem, příšla bída na zem!!!

Nevím kam jsem to měl napsat a bylo by dobré mít nějakou sekci tohle typu.

Přesunuto na žádost autora

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu