Kapr Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Cau,,hodlam si kupovat tenhle foun..a chtel bych znat zkusenost uzivatelu jak je to s psani sms a tak..proste jak funguje a tak..cetl jsem hodne recenzi atd ale zkusenosti od tech co to meli jsou prece jen lepsi.. vybiral jsem mezi P1i a samsungem S5230 Star(jasne P1i)je funkcne lepsi a tak..ale uz neni nejnovejsi a neda se sehnat uplne novy.... dik za info... popripadne na co si dat pozor pri starsim kusu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 mel jsem p990i to je skoro stejne ale p1i je o trochu rychlejsi a prave vadilo mi spomalovani (njn symbiam) a hry na tom taky moc nezaparis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 mel jsem p990i to je skoro stejne ale p1i je o trochu rychlejsi a prave vadilo mi spomalovani (njn symbiam) a hry na tom taky moc nezaparis no ale prave p990i je starsi a nema az tak moc(co se tyce fyzicke stranky)spolecny s p990i ale spis s M600i..tak by me zajimalo jak se na tom pisou sms..sms pisu casto(pres 50 denne i vic)a tak jestli by nebyl lepsi ten samsung) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 sms se na tom pisou upe nej... mel sem M600 a ted mam P1 a uz sem si na to tak zvykl ze na tom pisu fakt hodne rychle oproti normalni klavesnici.... jinak foun je to fpoho na volani sms na hry asi moc ne, ale nevim nemam mobil kvuli hram.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 sms se na tom pisou upe nej... mel sem M600 a ted mam P1 a uz sem si na to tak zvykl ze na tom pisu fakt hodne rychle oproti normalni klavesnici.... jinak foun je to fpoho na volani sms na hry asi moc ne, ale nevim nemam mobil kvuli hram.... jo..a da se normalne ovladat i prstem?kdyz treba nerad pouzivam tuzku nebo ji nechci vytahovat?a jinak MP3 na tom hrajou dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 mp3 hrajou uchazejicne ale ipod to neni.... tuzku sem ztratil asi pred pul okem a sem fpoho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Cau trochu to tu obnovuju:)..tak nakonec sem si vybral tenhle P1i..tak kdo s nim ma zkusenosti tak piste sem:) chtel bych se zeptat na nejaky otazky: 1:jakej je ten dotykovej display...mam zkusenosti z Ipodu/Iphonu ze Samsung s5230 star a z(podle me strasnyho)LG KU990 Viewty 2:jak na hlas hraje reprak?mel jsem N95 a ta hrala hodne nahlas.. 3:je tam funkce skrolovani?nebo jen nejaka lista na kraji? +nejaky vychytavky co ma? -a naopak co je tam uplne na h**** jediny zkusenosti s UIQ mam jeste ze staryho Siemens SX1..a to spis byl prebalenej simbian.. Dik:) pro chytry google lidi...na ten sem uz koukal Xkrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.