Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zkusenosti se Sony Ericsson P1i

Kapr

Recommended Posts

Cau,,hodlam si kupovat tenhle foun..a chtel bych znat zkusenost uzivatelu jak je to s psani sms a tak..proste jak funguje a tak..cetl jsem hodne recenzi atd ale zkusenosti od tech co to meli jsou prece jen lepsi..

vybiral jsem mezi P1i a samsungem S5230 Star(jasne P1i)je funkcne lepsi a tak..ale uz neni nejnovejsi a neda se sehnat uplne novy....

dik za info...

popripadne na co si dat pozor pri starsim kusu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mel jsem p990i to je skoro stejne ale p1i je o trochu rychlejsi a prave vadilo mi spomalovani (njn symbiam) a hry na tom taky moc nezaparis

no ale prave p990i je starsi a nema az tak moc(co se tyce fyzicke stranky)spolecny s p990i ale spis s M600i..tak by me zajimalo jak se na tom pisou sms..sms pisu casto(pres 50 denne i vic)a tak jestli by nebyl lepsi ten samsung)

Odkaz ke komentáři

sms se na tom pisou upe nej... mel sem M600 a ted mam P1 a uz sem si na to tak zvykl ze na tom pisu fakt hodne rychle oproti normalni klavesnici.... jinak foun je to fpoho na volani sms na hry asi moc ne, ale nevim nemam mobil kvuli hram....

jo..a da se normalne ovladat i prstem?kdyz treba nerad pouzivam tuzku nebo ji nechci vytahovat?a jinak MP3 na tom hrajou dobre?

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Cau trochu to tu obnovuju:)..tak nakonec sem si vybral tenhle P1i..tak kdo s nim ma zkusenosti tak piste sem:)

chtel bych se zeptat na nejaky otazky:

1:jakej je ten dotykovej display...mam zkusenosti z Ipodu/Iphonu ze Samsung s5230 star a z(podle me strasnyho)LG KU990 Viewty

2:jak na hlas hraje reprak?mel jsem N95 a ta hrala hodne nahlas..

3:je tam funkce skrolovani?nebo jen nejaka lista na kraji?

+nejaky vychytavky co ma?

-a naopak co je tam uplne na h****

jediny zkusenosti s UIQ mam jeste ze staryho Siemens SX1..a to spis byl prebalenej simbian..

Dik:)

pro chytry google lidi...na ten sem uz koukal Xkrat....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu