cromlik Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 Zdarek, tak doufam ze je to pravda na Xbox scene jsem se docetl, ze firmware je od vcera hotov a ted se testuje. odkaz na Twitter http://twitter.com/TeamJungle doufam ze je to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 snad uz brzy vydaj. Jinak lepsi zprava je ze ty novy liteony uz jdou vycist i bez odstranovani epoxu a zvedani nozicek u svabu sice se preskrabne spoj ale... a zachlech sem dokonce ze vycetli celej FW z LT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 dobrá zpráva :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Pokud je to opravdu tak, tak mám důvod k oslavě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Ved casom v MS nieco vymyslia...hura bolo aj pri 1.6 a potom BAN za BANom :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 po posledni zkusenosti s MS uz si myslim, ze flash je sebevrazda, pokud vam tedy ban nevadi. Vischni se predtim chvastali, jak je to bezpecny a jim ze se nemuze nic stat a pak vsichni akorat plakali... A docela by mne zajimalo, jak se da otestovat odolnost proti banu :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 po posledni zkusenosti s MS uz si myslim, ze flash je sebevrazda, pokud vam tedy ban nevadi. Vischni se predtim chvastali, jak je to bezpecny a jim ze se nemuze nic stat a pak vsichni akorat plakali...A docela by mne zajimalo, jak se da otestovat odolnost proti banu :D:D flashnout, pripojit a hrat :D:D:D MS uz to bude sefovat castejc podle me, proste i oni si ten FW stahnou najdou tam nejakou chybu a bude zase ban za banem, to by musel FW vychazet kazdou chvili aby to bylo "bezpecny" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Kdepak, já flash chci proto, že pravidelné vkládání activation disku mi způsobuje křečové žíly a žaludeční vředy :) ... Jinak ban už mám, tak mi o nic nejde. Online jsem nepařil a ani do budoucna neplánoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Tak kdo ma BAN tak tomu tj asi jedno. Kdyz chces hrat palenky tak flash je nutnost. Vlkadani activation disku je peknej voser :-D Uvidime co vse ten new FW osefikuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Kdepak, já flash chci proto, že pravidelné vkládání activation disku mi způsobuje křečové žíly a žaludeční vředy :) ... Jinak ban už mám, tak mi o nic nejde. Online jsem nepařil a ani do budoucna neplánoval. proč teda nepatchuješ, když ti activation.iso tak leze krkem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gallic Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 proč teda nepatchuješ, když ti activation.iso tak leze krkem ? Presne tak pokut mate ban tak vam to us muze bejt jedno to samy plati i pro offline us to tet taky neresim pro me je flash jasnej ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 proč teda nepatchuješ, když ti activation.iso tak leze krkem ? Protože pokud bych potom někdy flash dal, tak patchnutý hry nepůjdou. Musel bych je stáhnout znova, znova vypálit a tentokrát už nepatchovat. ... Takže proto se zatím držím toho activation disku i když mě to občas sere :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 jupí jestli to je pravda tak by to bylo super konecne bych us furt nemusel patchovat hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Ja bych se vubec neradoval. FW je sice hotov, ale scena je aktualne dost rozhadana. Objevuji se zpravy, ze nove FW jiz nebudou verejne. Navic v dusledku cele situace se provalilo, jaka zadni vratka slouzila k snazsimu ziskani a naslednemu prolomeni FW. Ocekava se tedy, ze toto bude v novych revizich mechanik MS znemozneno a bude opet tezsi nove FW prolomit. Jiste si vsichni jeste vzpominame, jak dlouho trval prvni liteon :-( Snad se vse urovna a vse dobre dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.