slavista1974 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Doneslo se mi,že údajně Sabouter by měl vyjít v českém jazyce,nemyslím tím dabing,ale menu a snad i titulky.Nevíte někdo,co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 není to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Doneslo se mi,že údajně Sabouter by měl vyjít v českém jazyce,nemyslím tím dabing,ale menu a snad i titulky.Nevíte někdo,co je na tom pravdy? Staci pozriet nejaky cesky eshop s hrami, napr. http://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=345 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
slavista1974
Doneslo se mi,že údajně Sabouter by měl vyjít v českém jazyce,nemyslím tím dabing,ale menu a snad i titulky.Nevíte někdo,co je na tom pravdy?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.