Senpu Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Zdarec jak jsem si dal SIM kartu od O2 tak jsem tam mel hned 3G pripojeni a ja chci zatim jen WIFI net .. chtel bych ho zrusit prej to jde pres nejakou app na cydii :) (a jde mi o to aby pak jsem si mohl aktivovat ten na mesic) Dik za help (zitra planuju od O2 na mesic zdarma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mortus Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 ved 3G vies normalne vypnut aj v nastaveniach General - Network - Enable 3G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 No a pak máš aktivní ještě EDGE, když vypneš v Settings 3G :D Vypneš přes SBSettings... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 jo dik... ale vrta mi hlavou proc mam vubec pripojeni kdyz jsem nic neaktivoval .. (aspon myslim xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Pokud ti to nahoře ukazuje E tak je to jakože tam má zrovna o2 na tom místě pokrytí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Pokud ti to nahoře ukazuje E tak je to jakože tam má zrovna o2 na tom místě pokrytí. ale kdyz jdu do safari (nebo nekde) tak se mi spusti net .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 No, to je jasný .. Ale pokud si nenastavíš nějakej tarif na net, tak platíš dost, když se jen tak připojíš bez tarifu .. Když máš tarif - máš levnější net .. Když tarif nemáš, net ti pojede, ale platíš dost .. Jednou sem s inet otevřel na jednu stránku o2 asi na 3 minuty a hned -1652,- ... Takže si na to dávej bacha xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Senpu
Zdarec jak jsem si dal SIM kartu od O2 tak jsem tam mel hned 3G pripojeni a ja chci zatim jen WIFI net ..
chtel bych ho zrusit prej to jde pres nejakou app na cydii :) (a jde mi o to aby pak jsem si mohl aktivovat ten na mesic)
Dik za help
(zitra planuju od O2 na mesic zdarma)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.